Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. apríl 2021

Must-have jarné doplnky

Doplnky tvoria celok a práve tie determinujú, aký finálny pocit budete mať zo svojho outfitu. Preto na výbere tých správnych doplnkov vždy záleží.

Must-have jarné doplnky

Doplnky tvoria celok a práve tie determinujú, aký finálny pocit budete mať zo svojho outfitu. Preto na výbere tých správnych doplnkov vždy záleží. Týmito praktickými kúskami však dotvoríte takmer každý outfit a postaráte sa o štýlový výsledok.

Retro okuliare

Pri čoraz častješích slnečných dňoch si nezabúdajte chrániť aj svoj zrak. Pomôžu vám v tom slnečné okuliare, ktoré sú snáď najpopulárnejším doplnkom po kabelkách. Túto sezónu stavte na retro model, či už s farebnými sklami alebo s hranatým rámom. Okamžite pozdvihnú akýkoľvek outfit na nový level.

@matildadjerf

Vzorované klobúky

Ak by sme si mali vybrať iba jeden doplnok, bez ktorého sa v lete nezaobídeme, bol by to klobúk. Nielenže týmto doplnkom chránime seba a svoju pleť pred spálením (a neželaným starnutím), ale zároveň ním dokážeme veľmi jednoducho a rýchlo oživiť akýkoľvek outfit. Túto sezónu sa nosia vzorované, či už kvetinové, batikované alebo štvorčekové či akékoľvek iné.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck 

Slzičková kabelka

Táto kabelka bude hitom sezóny. Naznačili nám to influencerky, ktoré sa jej nevedia nabažiť a nosia ich v tých najrôznejších farbách. Keďže ide o mimoriadne rpaktický a cool kúsok, predpovedáme jej dlhé vládnutie. Stavte však mna neutrálnu verziu, pokiaľ ju chcete vynosiť počas dlhých rokov a na mnoho spôsobov.

brooklynngallagher @brooklynngallagher  

Statement podpätky

Statement podpätky sú opäť v hre, pretože si nimi potrebujeme vynahradiť tie dlhé mesiace sedenia doma. Nie je to však o výške, ale o zaujímavosti. Pokojne teda siahnite po typickom podpútku a lá Amina Muaddi alebo si vyberte iné zaujímavé modely, ktoré si získajú pozornosť svojim netypickým tvarom.

emilisindlev@emilisindlev 

Unikátne perličky

Dlho sme sa spoliehali na hrubé, zlaté retiazky, ktoré sme nosili pri každej možnej príležitosti. Teraz je načase siahnuť po niečom sofstikovanejšom, avšak s jemným hippie duchom. Na mysli máme nepravidelné, asymietrické perly, ktoré tieto dve stránky v sebe spájajú. Pôsobia veľmi elegantne, nehovoriac o tom, že sú to unikáty.

ch.phr8ph@ch.phr8ph 

Foto: Instagram

1006

Súvisiace články