Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. apríl 2021

Must-have kabelka sezóny: Slzičková

Na scéne je nová IT bag! Minulý rok sme podľahli vankúšikovej Bottega Venete, tento rok vyzerá, že ovládne slzičková!

Must-have kabelka sezóny: Slzičková

Na scéne je nová IT bag! Minulý rok sme podľahli vankúšikovej Bottega Venete, tento rok vyzerá, že ovládne slzičková! Svojim vzhľadom pripomína klasické hobo kabelky, ktoré sa nosia cez rameno, no jej spodná časť vytvarované vďaka popruhom do tvaru slzy z nej robí novodobú klasiku. 

@sofiaboman 

Výhodou týchto kabeliek je, že sa veľmi jednoducho nosia a sú veľmi praktické (na rozdiel od nedávno populárnych miniatúrnych kabeliek). Poskytujú dostatok priestoru, takže ich pokojne môžeme zobrať do práce či na vybavovačky v meste. Hodia sa takmer ku všetkému, od nohavicových kostýmov cez romantické šaty až po zaujímavé športov-ležérne outfity.

Tento tvar kabeliek v sebe nesie retro nádych, avšak aj napriek tomu dokáže pôsobiť veľmi moderne. Nosí sa nielen v klasických neutrálnych tónoch hnedej či čiernej, ale aj v prekvapivo výrazných odtieňoch zelenej, oranžovej, ružovej a mnohých ďalších. V aktuálnej ponuke si určite vyberie každý to svoje. Nás však teší, že táto kabelka prináša skvelé osvieženie do každodenných outfitoch a tvorí skvelý pár s džínsami či koženými nohavicami. Jednoducho nová klasika do šatníka.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

    798

    Súvisiace články