Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. apríl 2021

Topánkové trendy z Instagramu

Instagram je neustále plný najrôznejších trendov, ktoré sa aj poriadne rýchlo striedajú a menia. Niektoré sú však také veľké, že dokážu pretrvať aj v záplave konkurencie.

Topánkové trendy z Instagramu

Instagram je neustále plný najrôznejších trendov, ktoré sa aj poriadne rýchlo striedajú a menia. Niektoré sú však také veľké, že dokážu pretrvať aj v záplave konkurencie. Medzi topánkami sme našli 7 modelov, na ktoré nedajú doupstiť svetové influencerky a patria tak ku najpopulárnejším topánkam na Instagrame.

Retro Prada

Z dielne značky Prada pochádzajú jedny z najzapamätateľnejších topánok sezóny. Inšpirované sú retro siluetami z 90. rokov, no napriek tomu pôsobia veľmi chic a moderne. Vďaka nižšiemu podpätku sú navyše praktickou voľbou a kontrast výraznou farbou zase prináša do inak elegantných topánok trochu športovejší nádych.

@venswifestyle

Extravagantné Balenciaga

Extravagancia už jednoducho k značke Balenciaga patrí. Avšak vždy to dokáže urobiť inak, inovatívne a tak trochu couture. To platí aj v prípade modelu topánok Scrunchie Knife Pump. Sú to lodičky v extravagantných, výrazných farbách s nazberaný detailom na päte, ktorý pripomína gumičkou (scrunchie). Lodičky sú navyše dostupné s rôznymi výškami podpätku.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

Architektonické Attico

Sandále Devon talianskej značky Attico patria k najzaujímavejším modelom sezóny. Vďačiť za to môžu svojmu unikátne tvarovanému podpätku, ktorý akoby bol inšpirovaný architektúrou či sochárstvom. V kombinácii s čímkoľvek budú pôsobiť cool a okamžite si získajú pozornosť. Jednoducho statement kúsok, ktorý si zamilovala napríklad aj Hailey Bieber.

giorgiatordini@giorgiatordini

Kolaborácia Amina Muaddi x AWGE

Dizajnérka topánok Amina Muaddi si veľmi rýchlo získala základňu fanúšikov medzi svetovými celebritami, niet divu, že aj jej najnovšia kolaborácia s AWGE je obrovským úspechom. Jej charakteristický podpätok je skombinovaný s retiazkou okolo členku inšpirovanou šperkami, ktoré nosí A$AP Rocky (AWGE je agentúra stojaca za umelcom).

fionazanetti@fionazanetti

Comfy Givenchy

Trend pre každého milovníka “ugly” módy, ale aj pre tých, ktorí preferujú pohodlie pred dizajnom. Model šľapiek značky Givenchy síce nie je na pohľad najatraktívnejší, no aj napriek tomu si už stihol získať obrovské zástupy fanúšikov, vrátane celebrít. Názov topánok je Marshmallow, napovedá nám to, prečo sú také obľúbené.

givenchyofficial@givenchyofficial

Luxe Mach & Mach

Tieto luxusne pôsobiace topánky od značky Mach & Mach nám svojim dizajnom pripomínajú party season a všetky glam eventy z minulého života pred pandémiou. Sú doslova takým malým únikom z reality, zrejme aj preto si získali takú obrovskú popularitu. Nie je to model na bežné nosenie, ale klenot, ktorý vytiahnete na tie najšpeciálnejšie príležitosti.

leoniehanne@leoniehanne

Old School Hermés

Ak máte radi pohodlie a retro štýl k tomu, tieto topánky vás potešia. Klasické dreváky sa totiž vracajú na scénu a dokonalo tak dopĺňajú všetky comfy, loungewearové trendy, ktoré si teraz tak veľmi užívame. K najpopulárnejším topánkam tak patria aj tieto dreváky značky Hermés.

camillecharriere@camillecharriere

Foto: Instagram

973

Súvisiace články