Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. marec 2021

Privítajte jar s hravými vzormi

Po dlhej zime plnej neutrálnych, tlmených tónov opäť nastal čas na prevetranie hravých potlačí, veselých vzorov a farieb. Osviežte svoje šatníky a privítajte jar s novými kolekciami od Medicine na fashion store Answear.sk, ktoré vás naladia na jarnú náladu.

Privítajte jar s hravými vzormi

Po dlhej zime plnej neutrálnych, tlmených tónov opäť nastal čas na prevetranie hravých potlačí, veselých vzorov a farieb. Osviežte svoje šatníky a privítajte jar s novými kolekciami od Medicine na fashion store Answear.sk, ktoré vás naladia na jarnú náladu.

Odvážne podľa Fridy

Frida Kahlo je jednou z najpopulárnejších umelkýň všetkých čias. Jej inšpirácia v tvorbe pochádzala z jej vlastných skúseností a zážitov, ale aj mexickej kultúry a prírody. Teraz sa však my môžeme inšpirovať jej tvorbou. Bohaté motívy plné výrazných farieb doslova zaváňajú jarnou atmosférou, čo z nich robí ideálne elementy pre naše šatníky. Okamžite rozpoznateľné potlače dekorujú sukne, šaty, najrôznejšie topy od košieľ až po ležérne mikiny. Chýbať samozrejme nemôžu ani doplnky, ktorými umelkyňa nešetrila. Svoje outfity tak môžeme doplniť čelenkami, šatkami či výraznými šperkami. Každý kúsok v kolekcii Inspired by Frida Kahlo je však inšpirovaný aj samotnou Fridou, ktorá bola vo svojom období skutočnou revolucionárkou a inovátorkou. Kolekcia nám tak dáva príležitosť na odvážne experimenty v stylingu, ale zároveň poskytuje voľnosť a slobodu v kombináciách.

011  022  f017 

Naše tipy:

Medicine Rifľová bunda Frida KahloMedicine bunda Frida Kahlo, answear.sk  Medicine Šatka Frida Kahlo Medicine 16.90 EURMedicine Sšatka Frida Kahlo, answear.sk  Medicine Sukňa Frida Kahlo Medicine 42.90 EURMedicine sukňa Frida Kahlo, answear.sk 

Galéria v šatníku

Na umenie z trochu iného pohľadu sa pozerá kolekcia L’EVIVA ARTE, ktorá vzdáva poctu poľskej maľbe. Tá sa objavuje naprieč kolekciou pánskych aj dámskych kúskov. Košele, šaty, tričká či bundy a mnoho ďalších kúskov tak zdobia diela najvýznamnejších poľských maliarov, ktoré v modernom kontexte módy získavajú úplne nový rozmer. Na jednotlivých modeloch nájdete diela Jana Matejku, Stanisława Ignacy Witkiewicz, Adama Malinowského či Zdzisława Jasińského a mnohých ďalších. Unikátnosť a príbeh každého z obrazov sa pretavuje do kolekcie inovatívnym spôsobom. Vďaka nej môžete zo svojho šatníka urobiť svoju súkromnú galériu a z outfitov chodiace umenie.

Medicine3039 eye  Medicine3197 eye  Medicine3414 eye 

Naše tipy:

Medicine Bunda parka Eviva L arteMedicine parka Eviva L'arte, answear.sk  Medicine Mikina Eviva L arteMedicine mikina Eviva L'arte, answear.sk  Medicine Tričko Eviva L arteMedicine tričko Eviva L'arte, answear.sk 

V botanickej záhrade

Na jar konečene príroda ožíva a kvitne, čo si vždy poriadne vychutnávame. Farebné a voňavé kvetiny sú potešením pre zmysly a preto sa im nevyhýbame ani v móde. Kvety a botanické motívy, ale aj textúry inšpirované prírodou jednoducho k jari patria. Túto sezónu môžete s touto tematikou experimentovať a ešte viac sa k prírode priblížiť, či už hľadáte romantické elementy inšpirované herbármi alebo skôr exotiku typickú pre cestovateľské dobrodružstvá. Vyberať si môžete z tlmených, zemitých farieb, ktoré dopĺňajú výrazné a žiarivé tóny vytvárajúce autentický kontrast. Zdobia kúsky na každodenné nosenie od topov cez šaty až po klobúky. Samotné textúry látok takisto odkazujú na unikátnosť rastlinného sveta a do šatníka prinesú želané oživenie aj nové príležitosti na kombinovanie. S kolekciou Botanical Stories sa jednoducho budete cítiť ako v botanickej záhrade.

012 u017

016

Naše tipy:

Medicine Košeľa Flower TracesMedicine košeľa FlowerTraces, answear.sk  Medicine Tričko Divine LoveMedicine tričko Divine Love, answear.sk  Medicine Šaty Divine LoveMedicine šaty Divine Love, answear.sk 

Všetky tri kolekcie nájdete na answear.sk.

1039

Súvisiace články