Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. marec 2021

Jarné outfity podľa Kalifornčaniek

Kalifornia sa takmer celoročne teší z príjemného počasia, ktoré by sme mohli prirovnať k teplejšej jari v našich končinách. Denné teploty umožňujú štýlovým dámam experimentovať v outfitoch a kombinovať najrôznejšie trendy z rôznych sezón.

Jarné outfity podľa Kalifornčaniek

Kalifornia sa takmer celoročne teší z príjemného počasia, ktoré by sme mohli prirovnať k teplejšej jari v našich končinách. Denné teploty umožňujú štýlovým dámam experimentovať v outfitoch a kombinovať najrôznejšie trendy z rôznych sezón. Outfitmi z tejto oblasti sa práve preto plánujeme inšpirovať na jar.

Color-blocking

Klasickými kúskami sa dá veľmi jednoducho vytvoriť kalifornský look. Sarah na to potrebovala iba široké nohavice v populárnejš hnedej farbe, ktoré doplnila trendy kardigánom v tlmenej modrej. Táto farebná kombinácia pôsobí veľmi chic a neokukane, no zároveň je veľmi jemná. Aby outfit získal na typickom kalifornskom vibe, pridala k nemu Conversky a klobúk.

@collagevintage 

Mini a sporty

Na tomto outfite vidíme príklad kombinovania kúskov z viacerých ročných období. Jill dala dokopy populárnu minisukňu a oversized športovú mikinu, ktoré doplnila trendy čižmami po kolená. Keďže takáto kombinácia je možná len počas vyšších, avšak nie úplne vysokých teplôt, jar je ideálnym obdobím na jeho vyskúšanie.

littleblackboots@littleblackboots

 

 

Ležérna klasika

Len málokde na svete by ste našli kombináciu džínsov a letných sandálov alebo šľapiek, v Kalifornii to je každodenná realita. Rána sú síce chladnejšie, avšak od obeda sa Kalifornčania tešia príjemným teplotám. Kombinácia klasík ako prúžkovanej košele, rovných džísnov a nadčasových šľapiek je tal úplnym základom na kažodenné nosenie.

sincerelyjules@sincerelyjules

 

 

Elegantne

Jednoduchosti je krása a dôkazom toho je aj tento nenáročný outfit, v ktorom hrajú hlavnú rolu kožené nohavice v bardovej farbe. K nim už Aimee hodila len priehľšadný top v neutrálnej farbe a nadčasovú kabelku. Vytvorila tak jednoducho elegantný outfit vhodný do práce alebo na formálnejšie príležitosti. Aby mu dodala viac šmrncu, nezabudla na masívne kovové detaily.

aimeesong@aimeesong

 

 

Jar po kalifornsky

Cyklistické šortky sú jedným z najpopulárnejších kúskov, ktoré doslova definujú kalifornský štýl. Využiť sa dajú na množstvo spôsobov a takto môže vyzerať ich jarbé využitie. Camila stavila na outfit tón v tóne, v ktorom skombinovala cyklistické šortky s topom a na vrch prehodila košeľu v rovnakej farbe. Aby dosiahla typický kalifornský kontrast, doplnila outfit “naked” sandálmi, ktoré sú pre Kaliforniu takisto charakteristické.

camilacoelho@camilacoelho 

Foto: Instagram

1169

Súvisiace články