Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. marec 2021

5 jarných outfitov s džínsami

Na džínsoch je skvelé to, že sa dajú využiť v každom ročnom období na najrôznejšie spôsoby. V stylingu sa môžete naplno vyšantiť a outfity tak môžu niesť váš rukopis a osobnosť.

5 jarných outfitov s džínsami

Na džínsoch je skvelé to, že sa dajú využiť v každom ročnom období na najrôznejšie spôsoby. V stylingu sa môžete naplno vyšantiť a outfity tak môžu niesť váš rukopis a osobnosť. Túto sezónu sa nosia najrôznejšie typy džínsov a pokiaľ hľadáte inšpiráciu pre nasledujúce dni, čítajte ďalej.

Neutrálne

Široké, v neutrálnych farbách, to je charakteristika jedného z najväčších džínsových trendov na jar. Takéto retro pôsobiace džínsy sú ako stvorené na kombináciu s ďalšími neutrálnymi farbami, s ktorými vytvoria outfit tón v tóne. Nezáleží na tom, aké konkrétne kúsky zvolíte, no dajte si záležať na výbere farieb.

@fakerstorm

 

French Style

Klasická kombinácia džínsov a prúžkovaného topu je jednoducho nesmrteľná a nikdy nás nenudí. Je ideálna aj na obdobie jari, kedy je vhodné džínsy skombinovať napríklad s prúžkovaným svetrom či tričkom s dlhým rukávom. K takémuto outfitu sa skvelo hodia mokasíny, balerínky alebo členkové čižmy. Na sandále si počkajte, kým dorazí leto.

 jessicaskye@_jessicaskye

 

 

Sporty Chic

V hlavnej úlohe opäť široké džínsy, tentokrát v klasickejšej modrej verzii. Keďže v sebe nesú silnú nostalgiu, perfektne sa hodia ku retro teniskám. Zvyšou outfitu prenechajte kalsickým kúskom ako maxi kabát či trench coat a jednoduché tričko v základnej farbe. Takýto outfit je ako stvorený do práce alebo na každodenné nosenie.

anoukyve@anoukyve

 

 

Classy

Zaujímavý kontras elegancie a ležérnosti vytvoríte vďaka opäť populárnym “deravým” džínsom v kombinácii so sofistikovaným topom. Úlohu elegancie môže zastávať napríklad tvídové sako či vesta, ale pokojne aj košele či rôzne blúzky. K takémuto outfitu môžete pokojne doladiť tenisky, ale aj chic lodičky, podľa toho, ktorý štýl chcete podčiarknuť.

pernilleteisbaek @pernilleteisbaek

Comfy & Cool

Ďalší outfit zo série nadčasových klasík, stačiť vám budú obľúbené džínsy ideálne v skinny alebo rovnom strihu, sako a top v základnej farbe. Na nohy môžete hodiť balerínky, ktoré sú nielen komfortné, ale aj chic, ale staviť môžete aj na aktuálne veľmi populárne mokasíny. Skvelou voľbou budú aj tenisky alebo lodičky, jednoducho ide o maximálne univerzálny a versatilný outfit.

umeromaan@umeromaan

Foto: Instagram

874

Súvisiace články