Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. marec 2021

Jar v zelenej

Ak by ste si mali vybrať len jednu farbu, ktorou doplníte svoje jarné šatníky, túto sezónu by to mala byť zelená. Dokonalo hrá do kariet neutrálnym trendom a nadväzuje na prírodnú estetiku odtieňov hnedej, béžovej či sivej, ktorú sme si tak zamilovali.

Jar v zelenej

Ak by ste si mali vybrať len jednu farbu, ktorou doplníte svoje jarné šatníky, túto sezónu by to mala byť zelená. Dokonalo hrá do kariet neutrálnym trendom a nadväzuje na prírodnú estetiku odtieňov hnedej, béžovej či sivej, ktorú sme si tak zamilovali. Napriek tomu prináša do outfitu dávku osvieženia.

@emmaleger

S pribúdajúcimi slnečnými dňami máme potrebu priniesť aj trochu života do našich outfitov, pričom vôbec nezáleží na tom, či trávime svoje dni v domácej kancelárii alebo v tej skutočnej. Táto jar bude patriť zelenej. Farbe so silnou prírodnou podstatou, ktorú sme si obľúbili už počas minulých sezón. Teraz sa však bude vo veľkom kombinovať práve s populárnymi neutrálnymi farbami, s ktorými bude tvoriť skvelé moderné duo. 

Nástup zelenej farby na scénu ste si už mohli všimnúť na sociálnych sieťach, kde nám svetové influencerky ukazujú, ako sa dá táto farba nosiť. Vôbec sa nemusíte nechať obmedzovať konkrétnym farebným odtieňom a pokojne si vyberte takú, ktorá vám najviac vyhovuje. Od výraznej farby pistácií cez tlmené machové tóny či neónovo zelené až po hlboké smaragdové, ktoré sme nosili aj v zime, ponuka je skutočne široká.

Vo väčšine prípadov, keď vynecháme neónovú, sa dá táto farba veľmi jednoducho využiť v rámci každodenných outfitov. Krásne vynikne na pleteninách ako svetre či šaty, ale aj teplákových súpravách či dokonca na koži, ale aj saténe. Zelená tvorí skvelý pár práve s béžovou alebo sivou, avšak nemusíte sa báť ani kombinácie s klasickou džínsovinou. Ak túžite po poriadnej dávke žiarivosti v outfite, stavte na neónovo zelenú, ktorou okamžite upútate. Táto farba je vhodná najmä v rámci doplnkov a veľmi zaujímavo vyzerá obzvlášť na topánkach.

Naše tipy:

Foto: Instagram, archív značiek

863

Súvisiace články