Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. marec 2021

Teniskové trendy na jar

Kto by pred pár rokmi povedal, že sa z tenisiek stane takýto masový produkt, ktorý sa bude nosiť všade aj mimo športu a takmer s akýmkoľvek outfitom? Tenisky sa stali jednoducho novým must-have v každom šatníku, bez ohľadu na osobný štýl.

Teniskové trendy na jar

Kto by pred pár rokmi povedal, že sa z tenisiek stane takýto masový produkt, ktorý sa bude nosiť všade aj mimo športu a takmer s akýmkoľvek outfitom? Tenisky sa stali jednoducho novým must-have v každom šatníku, bez ohľadu na osobný štýl. Aké trendy nás čakajú v tomto smere na jar?

Dizajnérske

Svetové značky vedia, čo chceme. Hľadáme pohodlie, kvalitu a výnimočný dizajn, čo nám aj radi ponúknu. Pred pár rokmi sme sa zamilovali do tenisiek Balenciaga a dnes nedáme dopustiť na najrôznejšie kolaborácie od Dior až po Off-White. Takézo kúsky milujú svetové infleuncerky aj celebrity pretože prinesú žiadanú dávku komfortu, ale aj závan luxusu a exkluzivity do každého outfitu.

@nadiaidder

Náš tip:

1602784294 3SH132ZIR H165 E03 ZHDior B27

Basketbalové

Tenisky po členky typické pre basketbalistov sa vracajú aj do nášho každodenného street stylu a zároveň sú ideálnou voľbou na prechod zo zimy do jari. Staviť môžete na old-schoolové Nike či Air Jordany, ale pokojne aj na minimalistickejšie Conversy. Takéto tenisky sa dajú nosiť so všetkým od džínsov až po nohavicové kostýmy.

blvckd0pe@blvckd0pe

 

Náš tip:

817067 white and other 1 2Off-White Off-Court 3.0

Retro

Milujeme retro a tenisky sú ideálnym spôsobom, ako takýto nádych do outfitu prinesieť. Množstvo značiek sa vracia ku svojima rchívnym kúskom, ktoré pôsobia sentimentálne, ale zároveň aj veľmi chic. Nenechajte sa obmedzovať dizajnom a štýlom, akýkoľvek retro model bude pôsobiť v outfitoch moderne. Takéto kúsky však kombinujte najmä v rámci minimalistického stylingu.

mvb2@mvb

 

Náš tip:

Screenshot 2021 03 13 at 12.54.24Nike Daybreak Type N.354

Udržateľné

Kúpiť si udržateľné tenisky nebolo nikdy jednoduchšie ako to je dnes. Mimoriadne obľúbené sú dnes už kultové tenisky Veja, ktoré sú dizajnovo nadčasové, vyrobené z ekologických materiálov a ešte sú aj cenovo dostupné. Jednoducho je to skvelá investícia, ktorá nešetrí len vašu peňaženku, ale aj životné prostredie. Vyberať si môžete z rôznych modelov, takže každý si určite nájde to svoje. A ak nie, stále môžete staviť na udržateľné verzie klasických športových značiek ako Adidas či Nike, ktoré neustále rozširujú svoje portfólio aj v tomto smere.

lilyisabellaclark@lilyisabellaclark

 

Náš tip:

trainer trends 2021 290062 1605115660520 main.1200x0cVeja V-10

Bežecké

Ak máte radi menej tradičné outfity a styling, pokojne siahnite po bežeckých teniskách. Výrazné športové prvky ako sieťkovanie či reflexné detaily prinesú správnu dávku unikátnosti do každého outfitu. Takéto modely milujú aj svetové influencerky, ktoré vďaka nim vytvárajú kontrastné outfity. Populárnou voľbou je kombinácia takýchto kúskov elegantnými outfitmi napríklad s nohavicovými kostýmami či dokonca šatami a sukňami.

 rebeccajackson@_rebeccajackson

Náš tip:

app006prodNew Balance 997h

Foto: Instagram

885

Súvisiace články