Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. marec 2021

Dizajnérsky doplnok, ktorý bude veľkým jarným trendom

Pamätáte si úplne prehliadku Chanel, na ktorej sa prvýkrát objavili pančuchy slogom? Bola to posledná prehliadka módneho domu vroku 2020, tesne predtým ako sa takmer celý svet ocitol vlockdowne.

Dizajnérsky doplnok, ktorý bude veľkým jarným trendom

Pamätáte si úplne prehliadku Chanel, na ktorej sa prvýkrát objavili pančuchy s logom? Bola to posledná prehliadka módneho domu v roku 2020, tesne predtým ako sa takmer celý svet ocitol v lockdowne. Kolekcia na sezónu FW20 však predstavila taký významný a pritom nenápadný trend, že mu módna verejnosť ostáva verná aj o sezónu neskôr, na jar v roku 2021.

@emilisindlev

Jesenná a jarná móda majú toho veľa spoločného. Svetre, kabáty, trench coaty či saká, doplnené sukňami alebo šatami. Konečne poskytujú priestor na poodhalenie kúska kože po dlhej zime a v práve tu vstupujú do záberu pančuchy. Či už patríte k ich milovníčkam alebo sa im oblúkom vyhýbate, musíte uznať, že Chanel skutočne vytvoril dizajnový kúsok stvorený do každého šatníka.

Ide síce o veľmi nenápadný doplnok, no práve v tom tkvie jeho sila. Do každého outfitu totiž okamžite prinesie poriadnu dávku luxusného nádychu bez toho, aby to pôsobilo nútene. Na týchto pančuškách, ktoré dekoruje maličký monogram CC je najlepšie to, že z diaľky pôsobia nenápadne, až pri pohľade z blízka rozpoznáte logo módneho domu.

Tieto pančušky si samozrejme obľúbili svetové influencerky, ktoré nás zásobujú inšpiratívnymi outfitmi. Chanel pančuchy sú dostupné dvoch farebných variáciách- čiernej a bielej, čo nám poskytuje viac možností nosenia. Skvelo sa hodia nielen ku šatám a sukniam, ale aj ku mini šortkám, ktoré sú dnes veľmi populárne. Vyniknú v monochromatických, minimalistický outfitoch, avšak skvelý doplnok tvoria aj v prípade viacfarebných lookov.

Doplniť ich môžete takmer do akéhokoľvek štýlu, chanelovsky elegantného, kedy si ich oblečiete ku tvídovému kostýmu alebo saku, ku pleteným šatám alebo klasickej minisukni. Druhou alternatívou je trochu rebelskejší look, kedy ich skombinujete napríklad s koženými šortkami, koženým sakom alebo objemnou páperovou bundou či bomberou.

Ak však plánujete tieto pančuchy doplniť do svojho šatníka aj vy, musíte striehnuť na priamo v Chanel butikoch alebo na svetových módnych portáloch, ktoré produkty Chanel predávajú.

Foto: Instagram

903

Súvisiace články