Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. marec 2021

Jarné must-haves podľa Angličaniek

Tentokrát nahliadneme do šatníkov štýlových Angličaniek, ktoré majú perfektne vycibrený cit na rebelské, ale pritom veľmi chic kombinácie. Čo sa podľa nich bude nosiť túto jar aako tieto kúsky kombinovať vkaždodenných outfitoch?

Jarné must-haves podľa Angličaniek

Tentokrát nahliadneme do šatníkov štýlových Angličaniek, ktoré majú perfektne vycibrený cit na rebelské, ale pritom veľmi chic kombinácie. Čo sa podľa nich bude nosiť túto jar a ako tieto kúsky kombinovať v každodenných outfitoch?

Chunky mokasíny

Chunky čižmy neodmysliteľne patria ku britskému štýlu s jemným punkovým nádychom, no na jar ich vystriedajú práve chunky mokasíny. Trendy kúsok, ktorý oceníte nielen po praktickej stránke, ale aj vďaka jeho všestrannosti.

@hannahlewisstylist

Trench coat

Prvá vec na zozname pre mnohé milovníčky britského štýlu, ale aj mnohé Angličanky. Trench coat je jednoducho nadčasová záležitosť, ktorú vyťahujeme hneď, keď sa vonku oteplí. Dá sa nosiť na rôzne spôsoby, čo je jeho najväčšou výhodou.

 jessicaskye@_jessicaskye

 

 

Kocky

Káro je synonymom britského štýlu, ale na jar ho vystrieda jeho jemnejšia verzia v podobe kockovaných vzorov. Nosia sa najmä vo výraznejších farbách, ktoré oživia inak neutrálne outfity a dodajú im viac farebnosti.

pennygoldstone@pennygoldstone

 

Široké džínsy

Veľkým hitom túto sezónu budú široké džínsy, čo vedia aj Angličanky. Dokonalo zapadajú do ich rebelského stylingu, no v prípade potreby sa dajú transformovať aj do elegantnejšej, prípadne ležérnej formy.

eniswardrobe@eniswardrobe

 

 

Maxi šaty

Skvelý kúsok na tie dni, kedy sa vám nechce nič vymýšľať, no pritom stále chcete vytvoriť zaujímavý outfit. Stačí doplniť trench coatom, bomberou, džínsovou bundou a chunky čižmami. Siahnite po univerzálnom, ideálne jednofarebnom kúsku, ktorý sa bude jednoducho kombinovať.

monikh@monikh

 

 

Sukňové sety

Veľký upgrade nastal vo svete sukňových setov. Celé to síce odštartovali pletené sukne a svetre, avšak teraz sa začínajú do popredia dostávať aj elegantnejšie kúsky, napríklad hodvábne sety. Sú tak využiteľné nielen v home office, ale aj v bežnej kancelárii.

clairewakeman@clairewakeman

 

 

Kožené saká

No a nebola by to pravá anglická móda, keby v nej chýbala koža. Túto sezónu sa však namiesto kožených búnd tešia z popularity trendy kožené saká. Predĺžené verzie sa dajú ladiť nielen s džínsami a širokými nohavicami, ale aj s mini sukňami a šatami. Nezabudnite na zaujímavé pančuchy!

lucywilliams02@lucywilliams02

Foto: Instagram

796

Súvisiace články