Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. február 2021

Outfitová inšpirácia pre milovníčky minimalizmu

Zaujať sa dá aj minimalistickými, na prvý pohľad jednoduchými outfitmi, no práve vtom spočíva ich sila. Nepotrebujete na to nič špeciálne, iba nadčasové kúsky, ktorých kombincáie pôsobí chic.

Outfitová inšpirácia pre milovníčky minimalizmu

Zaujať sa dá aj minimalistickými, na prvý pohľad jednoduchými outfitmi, no práve v tom spočíva ich sila. Nepotrebujete na to nič špeciálne, iba nadčasové kúsky, ktorých kombincáie pôsobí chic.

Hviezda ulíc

Klasický kabát, džínsy doplňte zaujímavým, jednofarebným topom. Pokojne môže mať korzetový detail alebo stavte na trendy asymetrické prestrihy. Je jedno aký strih džínsov si zvolíte, veľmi efektný je široký dizajn, no skvelou voľbou bude aj nadčasový cigaretový alebo skinny model.

@handinfire

 

Odtiene sivej

Ak ste si mysleli, že sivý outfit je nudný a mdlý, tento look vás určite vyvedie z omylu. Prepája nadčasové klasické kúsky ako bielu košeľu a džínsy, ku ktorým je doplnená trendy pletená vesta. Pôsobí veľmi ležérne, no napriek tomu elegantne.

y.a.t.r.i @y.a.t.r.i

 

Ležérne

Aj z teplákov v outfite sa dá vyťažiť uhladenosť. Stačí, keď ich doplníte tými vhodnými kúskami ako napríklad nadčasový sveter a maxi kabát. Stavte na neutrálne tóny ako sivá, čierna, hnedá či krémová, no nebojte sa pridať aj tlmený akcent.

anoukyve@anoukyve

 

Elegantne & klasicky

Skúsili ste už skombinovať široké nohavice a predĺžený kardigán? Aj táto na prvý pohľad neprepojiteľná kombinácia dokáže vyzerať veľmi moderne. Stačí, keď kardigán v spodnej časti rozopnete, čím podčiarknete siluetu presýpacích hodín.

femmeblk@femmeblk

 

Rock'n chic

Spojenie kontrastov- rebelsky pôsobiacej kože a prúžkov pripomínajúcich námornícku módu môže pôsobiť takto elegantne a štýlovo. Na jednej strane kožou vytvoríte rock’n rollový nádych, zatiaľ čo klasické prúžky sa postarajú o nádych elegancie a šarmu.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

794

Súvisiace články