Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. február 2021

Chic outfity na zimné prechádzky

Príležitostí na vytváranie štýlových outfitov je vtýchto dňoch veľmi málo. Keď sa však už nejaká naskytne, využijeme ju naplno.

Chic outfity na zimné prechádzky

Príležitostí na vytváranie štýlových outfitov je v týchto dňoch veľmi málo. Keď sa však už nejaká naskytne, využijeme ju naplno. Jednou takou sú aj zimné prechádzky, či už v meste alebo v prírode.

Ležérne & minimalisticky

Ako jednoducho sa zmení základný, jednoduchý outfit na štýlový no pritom ležérny? Stačí ho doplniť jedným výraznejším kúskom. Tým môže napríklad byť aj kožená košeľa, ideálne v neutrálnych farbách, ktorá posúva celý outfit na nový level.

@brittanybathgate

 

 

Športovo & chic

Aj v športových kúskoch sa môžeme cítiť štýlovo. Stačí zvoliť tie správne kombinácie. Nás si získali klasické neutrálne farby ležérnych kúskov, ktoré sú citlivo spojené do moderného outfitu. Vyskúšajte napríklad kombináciu klasických čiernych teplákov a maxi páperového kabátu.

 jessicaskye@jessicaskye

Romanticky

Ak sa cítite (a počasie vám to umožní) na sukňu či šaty, vyskúšajte skombinovať mini dĺžku a chunky sveter. Opäť stavte na neutrálne farby, ktoré lahodia oku, pôsobia elegantne a sofistikovane. Romantickú podstatu outfitu vykontrastujte chunky čižmami alebo mokasínami. Na vrch stačí už len prehodiť teplý kabát a nezabudnite na základnú vrstvu v podobe pančúch!

mobinapeiman@mobinapeiman

Comfy & nadčasovo

Keď sa vám nechce vyzliekať zo svojich obľúbených (ale pritom štýlových) loungewear pants, stačí ich doplniť ďalšími modernými kúskami a pokojne môžete vyraziť. Skvelo sa k nim hodí napríklad obľúbená páperovka a samozrejme chunky tenisky.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Farebne

Stavte na farby! Skombinujte zaujímavé, výrazné farebné odtiene s tými neutrálnymi a vytvorte veselý outfit, ktorým rozjasníte akýkoľvek deň. Kombinujte však najviac 2 výrazné farby, zvyšok laďte do neutrálnych tónov, aby pôsobil výsledok uhladene.

heartzeena@heartzeena 

Foto: Instagram

1131

Súvisiace články