Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. február 2021

Aké trendy nás čakajú na jar?

Príchod jari každú sezónu tak trochu symbolizuje nový začiatok. Vždy so sebou prináša aj nové trendy, ktorými dokážeme príjemne osviežiť naše šatníky.

Aké trendy nás čakajú na jar?

Príchod jari každú sezónu tak trochu symbolizuje nový začiatok. Vždy so sebou prináša aj nové trendy, ktorými dokážeme príjemne osviežiť naše šatníky. Týchto 5 trendov bude patriť k tým najzaujímavejším a pokojne nimi môžete doplniť svoje šatníky aj ihneď.

Retro potlače

Čo vám ako prvé napadne, keď sa povie 90.roky? U nás to sú práve potlače, ktoré toto obdobie preslávili. Výrazné farby, geometria, kvetiny či kašmírový vzor a mnohé ďalšie boli poznávacím znamením značiek ako Versace, Roberto Cavalli či Emilio Pucci a túto jar sa môžeme tešiť na ich návrat.

@devonleecarlson

Šnúrky

Na jar budeme šnurovať omnoho viac ako len šnúrky na teniskách. Šnurovacie detaily sa totiž budú nosiť na topoch, sukniach, šatách aj svetroch a vďaka nim budeme tvoriť sofistikované so zaujímavými detailmi.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Mokasíny

Nárast popularity tohto trendu môžeme sledovať už od minulej jesene, kedy Prada priniesla vo svojej kolekcii retro model mokasín. Okamžite si ním získali zástupy módnych influenceriek. Túto jar ich budeme nosiť v kombinácii s ponožkami, mini sukňami, ale aj so širokými nohavicami a džínsami.

allypayer@allypayer

Zelené

Táto jar bude patriť zelenej a jej najrôznejším odtieňom. Vyberať si budete môcť z pistáciovej, machovej, avokádovej a mnohých ďalších, ktoré by ste v ideálnom prípade mali kombinovať medzi sebou.

maria bernad@maria_bernad

Korzety

Aj na korzety prišlo! Na pár sezón síce zapadli prachom a väčšina z nás sa im oblúkom vyhýbala, no teraz opäť nastal ich čas. Nosiť sa však budú v hlavnej úlohe v zaujímavom vrstvení, napríklad aj cez sako, svetre či kabáty.

mariaalia@mariaalia

Foto: Instagram

960

Súvisiace články