Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. február 2021

Farebné kombinácie na rozveselenie každého dňa

Farby majú veľkú moc ovplyvniť našu náladu, ale aj vnímanie samých seba. Pokiaľ potrebujete zdvihnúť náladu, priniesť do svojho outfitu dávku pozitivity, vyskúšajte niektorú znasledujúcich kombinácií.

Farebné kombinácie na rozveselenie každého dňa

Farby majú veľkú moc ovplyvniť našu náladu, ale aj vnímanie samých seba. Pokiaľ potrebujete zdvihnúť náladu, priniesť do svojho outfitu dávku pozitivity, vyskúšajte niektorú z nasledujúcich kombinácií.

Šťavnatá červená & svetloružová

Elegantne a žensky pôsobiaca kombinácia vás zachráni počas bežných dní. Žiarivá červená vždy pôsobí vášnivo, no svetloružová jej pridá na romantike a trochu ju utlmí. Kombinácia krásne vynikne v kostýmoch, ale aj pri šatách či sukniach.

@slipintostyle 

Pistáciová & ružová

Príjemná kombinácia, ktorá síce pripomína skôr leto, no pre nás je ideálnym spestrením aj zimných outfitov. Využite tieto farby napríklad v kombináciách pletenín alebo ich doplňte aj inými neutrálnymi farbami ako napríklad biela či krémová.

thatcurlytop@thatcurlytop 

Baby Blue & krémová

Svetlomodrá je na jednej strane veľmi elegantná a relatívne neutrálna, no pritom okamžite zaujme svojou jemnosťou a kombinovateľnosťou. Zaujímavý frosty look na zimu vytvoríte jej kombináciou s krémovou, sivou alebo bielou.

greceghanem 

Žltá & sivá

Tieto dve farby sa stali podľa Pantone farbami roka, takže túto kombináciu stojí za to vyskúšať už len z tohto dôvodu. Avšak tieto kontrastné farby sú skvelým duom aj mimo svojho titulu na tento rok. Jedna je pozitívna a žiarivá, druhá je neutrálna a elegantná.

jen wonders@jen_wonders 

Pastelovo fialová & oranžová

Napadlo by vám skombinovať tieto dve farby? Ani jedna nie je úplne typickou zimnou farbou, avšak ich príjemná prekvapivosť, pozitívny duch a veselosť si nás získali. Využite túto kombináciu počas sivých dní, kedy potrebujete rozžiariť.

heartzeena@heartzeena 

Foto: Instagram

794

Súvisiace články