Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. január 2021

Pripravte sa na jar s týmito kúskami

Dni sivej zimy sa už pomaly, ale isto krátia. Na pravé jarné počasie si síce ešte počkáme, ale náš šatník už pokojne môžeme doplniť onové, štýlové kúsky, ktoré zapadnú aj do zimných aj jarných outfitov.

Pripravte sa na jar s týmito kúskami

Dni sivej zimy sa už pomaly, ale isto krátia. Na pravé jarné počasie si síce ešte počkáme, ale náš šatník už pokojne môžeme doplniť o nové, štýlové kúsky, ktoré zapadnú aj do zimných aj jarných outfitov.

Šaty odhaľujúce chrbát

Odhalený chrbát nie je úplne bežnou, jarnou záležitosťou, ale móda v poslednom období nie je veľmi logická. Nosiť sa tak budú aj šaty s odhaleným chrbtom. Už teraz môžeme vidieť tieto kúsky na svetových influencerkách, ktoré si obľúbili najmä pletené, svetrové modely, čím dosiahli ešte výraznejší kontrast.

@discodaydream

 

 

Široké nohavice

Ak ešte vo svojom šatníku nemáte široké nohavice, na jar im dajte šancu. Veľmi jednoducho sa kombinujú, sú pohodlnejšie ako džínsy a najmä za každých okolností pôsobia chic, bez ohľadu na to, ako ich skombinujete. Ideálnym párom so širokými nohavicami budú oversized svetre, mikiny, ale aj trench coaty či saká.

filis pina@filis_pina

 

 

Barbie ružová

Už aj vy máte dosť neutrálnych farieb a chcete do svojho šatníka doplniť žiarivú, prekvapivú farbu? Siahnite po výraznom odtieni ružovej, ktorý prinesie do každého outfitu závan sviežosti, jemnosti a trochu aj romantiky. Krásne sa dá kombinovať s neutrálnymi farbami ako béžová či sivá, no hodí sa aj ku pastelovým farbám.

lindatol@lindatol

 

 

Mini

Sukne aj šaty v nebezpečnej dĺžke sa vracajú na scénu! Objavili sa už na prehliadkách mnohých módnych domov vrátane Chanel a teraz sa postupne zjavujú aj v uliciach. Takýto kúsok môže dokonca pôsobiť chic a elegantne, ak napríklad stavíte na klasický tvíd či sukňový kostým. Báť sa nemusíte ani trendy kombinácii so športovými tričkami či mikinami.

chamillecharriere@chamillecharriere

 

 

Šnurovanie

Maličký detail, ktorý si postupne získava pozornosť širokej verejnosti. Šnurovanie na topoch, sukniach aj šatách je síce nenápadný, no veľmi efektný detail, ktorý dodá každému outfitu úplne iný nádych. Nebojte sa ani provokatívnejších šnurovacích detailoch, ktoré sú momentálne veľmi populárne. Pracujte s nimi však s citom.

chrissyford@chrissyford

Foto: Instagram

1182

Súvisiace články