Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. január 2021

UNIQLO predstavuje kolaboráciu s Inés de la Fressange

Určite sa zhodneme na tom, že Inés de la Fressange je žijúcou módnou legendou. Meno si najskôr vybudovala na prehliadkovom móle aneskôr ktomu pridala vlastnú rovnomennú značku, ktorou dokázala, že módu má jednoducho vkrvi.

UNIQLO predstavuje kolaboráciu s Inés de la Fressange

Určite sa zhodneme na tom, že Inés de la Fressange je žijúcou módnou legendou. Meno si najskôr vybudovala na prehliadkovom móle a neskôr k tomu pridala vlastnú rovnomennú značku, ktorou dokázala, že módu má jednoducho v krvi. Teraz si jej štýl môžeme vychutnať aj v zaujímavej kolaborácii so značkou UNIQLO.

Po úspechu prvej spoločnej kolaborácie zo sezóny jeseň/zima 2020, UNIQLO a Inés opäť spojili svoje sily, aby priniesli ďalšiu štýlovú kolekciu, tentokrát na sezónu jar/leto 2021. Kolekcia bude obsahovať šaty, sukne, ľahké svetre, ale aj nohavice a rôzne doplnky na ideálne strávené leto na dovolenke, ale aj v meste.

1  2 

Kolekcia je inšpirovaná náladou francúzskeho letoviska Deauville v 70.rokoch. Vyzdvihuje prímorskú atmosféru, eleganciu svojich návštevníkov a ležérne luxusný dojem, ktorý miesto vzbudzuje. V ponuke tak nájdeme kúsky prevažne v neutrálnej farebnej palete, ktorá dekorujú nadčasové dizajny ako nohavice či šaty. Každý kúsok vyniká čistotou siluet a klasickými prvkami, ktoré však majú v sebe moderného ducha. „Táto kolekcia prepája základné kúsky s ideou Inés, ktorá verí, že všetky ženy sa môžu v oblečení cítiť komfortne a zároveň ním podčiarknu svoju krásu,“ uviedla značka UNIQLO na margo spolupráce.

3  5 

Elegantné nohavice, ktoré sa budú jednoducho kombinovať s košeľami, blúzkami či inými topmi, dopĺňajú elegantne pôsobiace šaty v tónoch námorníckej modrej, krémovej či pastelovo žltej využiteľné na rôzne príležitosti. Chýbať nemôže ani klasický sveter s bretónskymi pruhmi, šifónové blúzky či šatky.

Kolekcia Inés de la Fressange x UNIQLO na sezónu jar/leto 2021 sa dostane do predaja online už 5.februára a do kamenných butikov dorazí 12.feburára.

Foto: UNIQLO

781

Súvisiace články