Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. január 2021

Ako sa nosí štvorčeková potlač?

Všimli ste trend, ktorý vposlednom období zaplavil sociálne siete? Nejde okonkrétny kúsok či špecifický styling, ale opotlač.

Ako sa nosí štvorčeková potlač?

Všimli ste trend, ktorý v poslednom období zaplavil sociálne siete? Nejde o konkrétny kúsok či špecifický styling, ale o potlač. Štvorčekový vzor sa totiž začína čoraz častejšie objavovať v outfitoch známych influenceriek a poskytuje perfektné spestrenie akéhokoľvek looku.

@camillecharierre

Pikniková potlač je doménou jari či leta, tartan zase jesenno-zimná klasika. Ak však hľadáte čosi neopozerané, nové a zaujímavé, siahnite po klasických štvorcoch. Nosia sa vo veľkom na najrôznejších kúskoch od svetrov či blúzok až po kabáty, šaty či dokonca doplnky. Pri tomto vzore sa kombinujú dve farby, najčastejšou kombináciou je čierno-biela klasika, no populárnou alternatívou sú aj kombinácie neutrálnych odtieňov, napríklad hnedých. Ak však hľadáte niečo zaujímavejšie, určite nájdete aj kreatívne farebné kombinácie, ktoré spestria aj ten najvšednejší outfit.

Foto: Instagram

Farebné či neutrálne štvorce prinesú do každého outfitu element prekvapenia. Ladiť sa dajú s jednofarebnými, základnými kúskami, ktoré tento vzor nechajú zažiariť naplno. Zapadnú aj do odvážnejších outfitov, v ktorých sa mieša niekoľko rôznych vzorov či farieb. Styling je teda na nositeľke a jej kreativite.

Naše tipy:

Foto: archív značiek

780

Súvisiace články