Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. január 2021

Farby, ktoré tvoria luxusne pôsobiaci šatník

Čo vytvára luxusný dojem zoutfitov? Nie je to cena ani značka jednotlivých kúskov, ale farebné kombinácie amateriály.

Farby, ktoré tvoria luxusne pôsobiaci šatník

Čo vytvára luxusný dojem z outfitov? Nie je to cena ani značka jednotlivých kúskov, ale farebné kombinácie a materiály. Výber farieb je v tomto smere možno ešte dôležitejší, pretože je to práve to, čo na prvý pohľad upúta. Poradíme vám, s ktorými farbami dokážete vytvoriť luxusne pôsobiace outfity bez ohľadu na váš rozpočet.

Čokoládová

Hlboká hnedá farba je síce klasickou jesennou a zimnou farbou, no posledné roky môžeme sledovať aj jej využitie počas leta. Táto farba sa hodí každému tónu pleti a dá sa jednoducho kombinovať so všetkými farbami.

@_jessicaskye

Béžová

Jedna z najpopulárnejších farieb poslednej doby je béžová. To, že je trendy však nič nemení na fakte, že je nadčasová a vysoko kombinovateľná. Pôsobí upravene, minimalisticky a elegantne, nechá vyniknúť iné farby a v outfite nikdy neurazí.

monikh@monikh

Bordová

Ďalšou jesenno-zimnou farbou, ktorá sa však dá využiť počas celého roka. Vyzerá tajomne a veľmi elegantne, pristane každému veku aj tónu pokožky. Je skvelou voľbou na kombináciu s neutrálnymi tónmi, ale aj s mnohými „berry“ odtieňmi.

shotfromthestreet @shotfromthestreet  

Slonovinová

Ak nie ste veľkými fanúšikmi bielej farby, slonovinová môže byť skvelou alternatívou. Vďaka tomu, že ide o ďalší neutrálny farebný odtieň má potenciál v kombinácii asi so všetkými farbami či vzormi. Krásne vynikne však aj osamote, čím dosiahnete veľmi čistý look.

erika boldrin@erika_boldrin
 

Sivá

Chladivé tóny sivej sú skvelým doplnením elegantných aj športových outfitov. Dodajú každému looku na nadčasovosti a zároveň sú skvelým „plátnom“ na prezentáciu najrôznejších trendov a zaujímavých kúskov. Je to jednoznačne jedna z farieb, ktorá nesmie chýbať v žiadnom šatníku.

y.a.t.r.i@y.a.t.r.i 

Foto: Instagram

969

Súvisiace články