Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. január 2021

3 tipy na zvodnú bielizeň, v ktorej sa budete cítiť pohodlne

Nežné, romantické, zvodné alebo elegantné. Ak chcete sršať sebavedomím acítiť sa žensky, začnite pri výbere outfitu od základu.

3 tipy na zvodnú bielizeň, v ktorej sa budete cítiť pohodlne

Nežné, romantické, zvodné alebo elegantné. Ak chcete sršať sebavedomím a cítiť sa žensky, začnite pri výbere outfitu od základu. Príjemnou, a napriek tomu zvodnou spodnou bielizňou.

Univerzálne brazílky

V brazílkach sa budete cítiť pohodlne a sexy za všetkých okolností. Krásne tvarujú pozadie, príjemne sa nosia a svedčia každej postave. Na výber máte z najrôznejších farieb, materiálov a čipkových prevedení. Brazílky s lepenými lemami sa prispôsobia vašej postave a nerysujú sa pod oblečením. Sú preto perfektné na denné nosenie aj pod priliehavé večerné šaty.

spodná bielizeň herureka

Zvodné braletky

Braletky sú sexy športovou alternatívou klasických košíkových podprseniek bez kostíc. V čipkovanom prevedení vyzerajú zvodne a môžete ju pokojne nechať vykúkať spod priesvitnej košele. Väčšinou nemajú vystužené košíčky. Push-up efekt tak pri nich rozhodne nehľadajte. Zvodnosť tu ide ruka v ruke sprirodzenosťou. Ak máte veľké poprsie, dajte prednosť braletkám s ľahkou výstužou a pevným zapínaním.

shutterstock 564791419

Korzety sú v kurze

Zatiaľ čo v dobách minulých korzet dámy nezdravo šnurovali a tvarovali ním telo, dnes v ženách vzbudzuje iskru zmyselnosti a má najmä estetickú funkciu. Dôležitými parametrami pri výbere sú vaše miery – korzet vyžaduje presné meranie nielen dĺžky, ale aj obvodu. Vybrať si môžete buď korzetový pás, alebo nízky pás alebo vysoký korzet prekrývajúci ňadrá.

Zamerajte sa ale na detaily ako sú očká na šnurovanie, pripínanie podväzkov alebo kostice. Oceľové kostice sú vhodné na výraznejšie tvarovanie postavy. Tie plastové zaistia len ľahké formovanie. A ako to poznať? Korzet z kovových kostíc je jednoducho ťažší. Ak vám padne ako uliaty, pohodlne ho môžete nosiť každý deň. Nielen že budete vyzerať skvelo, ale ešte sa budete aj lepšie cítiť. Korzet totiž dávno nie je nepríjemne sťahujúci kúsok.

Zdroj obrázku: IMG Stock Studio / Shutterstock.com, Adobe Stock

1096

Súvisiace články