Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. január 2021

Ako nosiť prešívanú bundu?

Páperová či prešívaná bunda je pre mnohých znás zimnou záchranou. Poskytuje nám dokonalé útočisko pred nepriaznivým počasím anavyše je ešte aj veľmi chic.

Ako nosiť prešívanú bundu?

Páperová či prešívaná bunda je pre mnohých z nás zimnou záchranou. Poskytuje nám dokonalé útočisko pred nepriaznivým počasím a navyše je ešte aj veľmi chic. Styling outfitu s použitím tohto kúsku je však náročnejší ako by sa mohlo zdať. Avšak s týmito piatimi kúskami to zvládnete ľavou-zadnou.

Široké nohavice

Veľmi zaujímavý kontrast vytvoríte kombináciou objemnej, prešívanej bundy a elegantne pôsobiacich nohavíc inšpirovaných pánskym šatníkom. Stavte na model s vyšším pásom, ktorý vás nielen uchráni pred zimou, ale pod bundou aj vytvorí ženskú siluetu. Kúsky v neutrálnych vytvoria elegantný dojem.

@mariakragmann

Masívne čižmy

Dramatický nádych objemnej bundy podporia chunky čižmy, či už členkové alebo iné. Mali by mať hrubšiu podrážku, ktorá podčiarkne športový vzhľad outfitu. K týmto kúskom už stačí doplniť len čierne džínsy alebo legíny.

emmaleger@emmaleger

Tepláky

Ak ste si až príliš zvykli na svoje domáce outfity, poteší vás fakt, že tepláky a iné loungewearové kúsky sa pomaly stávajú bežnou súčasťou outfitov. Dokonalo sa hodia aj ku prešívanej bunde a tvoria štýlovo, športovo ladený pár.

vitaliia@vitaliia

Džínsy s vysokým pásom

V každom šatníku by sa mali nájsť aspoň jedny dobre padnúce džínsy s vyšším pásom. Tie využijete na mnoho spôsobov vrátane kombinácie s páperovou bundou. Poskytnú ochranu pred počasím, ale aj vybalansujú tvar outfitu, ktorý objemná bunda jemne potláča.

laurencrowe88@laurencrowe88

Rolák

Univerzálny kúsok, akým je rolák, je ideálny do zimného počasia. Či už stavíte na jeho ľahkú alebo hrubšiu, chunky verziu, v kombinácii s páperovou/ prešívanou bundou bude vždy pôsobiť chic. Do takéhoto outfitu nim dotvoríte elegantnejšiu stránku looku.

lissyroddyy@lissyroddyy

Foto: Instagram

1174

Súvisiace články