Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. január 2021

Biely sveter sa stal synonymom zimy

Ak by sme mali vybrať jediný trend, ktorý sa stal doslova synonymom tejto zimy, bol by to nadčasový kúsok- biely sveter. Nadviazala nielen na našu potrebu pohodlia, ale aj na minimalizmus a nadčasový štýl, ktorý čoraz viac dominuje svetovej móde.

Biely sveter sa stal synonymom zimy

Ak by sme mali vybrať jediný trend, ktorý sa stal doslova synonymom tejto zimy, bol by to nadčasový kúsok- biely sveter. Nadviazala nielen na našu potrebu pohodlia, ale aj na minimalizmus a nadčasový štýl, ktorý čoraz viac dominuje svetovej móde. Takto ho nosia populárne influencerky. 

@_jessicaskye

Sneh sme si tento rok veľmi neužili, no bielu sme priviedli aspoň do našich šatníkov, v jednej konkrétnej podobe bola najpopulárnejšia. Biely sveter, čistý, a minimalistický v najrôznejších prevedeniach, si našiel svoje miesto v najrôznejších outfitoch. Objavil sa vo forme kardigánov, chunky oversized svetrov, ale aj aj v jemných, elegantných variáciách. Nosiť sa totiž dá na rôzne spôsoby, ležérne v kombinácii s džínsami, koženými nohavicami či sukňami, ale aj aj ako vrchná vrstva v kombinácii so saténovými, plisovanými sukňami a jemnými šatami. Všetko je o predstavivosti a kreativite. 

Veľmi populárny pár však tvoril s rovnakou alebo podobnou farbou. All white outfity sa tak stali veľmi populárnou voľbou na zimu, ktorá pôsobí čisto, minimalisticky a chic. Malým osviežením mohli byť aj farebné odchýlky a kombinácie tón v tóne, kedy sa biela farba dopĺňa krémovou, slonovinovou či off-white farbou.

Naše tipy:

Foto: Instagram

970

Súvisiace články