Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. december 2020

Must-have zimné doplnky do štýlových šatníkov

Pred sebou máme ešte dlhé týždne zimy, počas ktorých sa budeme musieť popasovať schladom, mrazom adúfajme, že aj so snehom. Toto obdobie sa však dá zvládnuť štýlovo aj komfortne.

Must-have zimné doplnky do štýlových šatníkov

Pred sebou máme ešte dlhé týždne zimy, počas ktorých sa budeme musieť popasovať s chladom, mrazom a dúfajme, že aj so snehom. Toto obdobie sa však dá zvládnuť štýlovo aj komfortne. Stačí si vybrať tie správne doplnky.

Chlpaté klobúky

Zdá sa, že rybárske klobúky nie sú iba sezónnou záležitosťou, ale novým must-have kúskom do každého šatníka. V zimnej verzii sa nosia chlpaté, kožušinkové alternatívy, ktoré okrem štýlu prinesú do outfitu aj teplo a komfort.

@lissyroddyy

Pančuchy s logom

Ak patríte k milovníčkam sukní, šiat či šortiek počas zimy, pančuchy s logom by mali byť prvá položka na vašom nákupnom zozname. Nosia sa v rôznych farbách, v neutrálnych aj v tých menej tradičných.

louloudesaison@louloudesaison

Nedokonalé perly

V modernom svete nehľadáme dokonalosť, ale unikátnosť. A keďže unikátnosť tvorí nedokonalosť, symetrické perly radi vymeníme za tie asymetrické, nepravidelné. Nosiť sa dajú počas celého roka a pri tých najrôznejších príležitostiach.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Fancy gumičky

Populárny trend z 90. rokov opäť ožil a ani v zime sa mu nebudeme vyhýbať. Látkové, objemné gumičky perfektne dotvoria zimné účesy, zatiaľ čo správne zvolený materiál sa postará o luxusný dojem. Našimi obľúbenými sú šifónové a hodvábne gumičky.

laurencrowe88@laurencrowe88

Prešívané kabelky

Okrem prešívaných kabátov a búnd sa túto sezónu nosia aj prešívané kabelky. Na jednej strane pôsobia veľmi chic a na druhej skvele ladia ku zimnej móde. Vyberať si môžete z tých klasickejších kúskov v neutrálnych farbách, alebo siahnite po extravagantnejších kúskoch vo výraznom športovom štýle.

blancamiro@blancamiro

Foto: Instagram

1012

Súvisiace články