Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. december 2020

Slávnostné outfity bez trblietok

Ku sviatkom aoslavám patria tie najrôznejšie flitre, trblietky aporiadna dávka lesku. Ak to však nie je nič pre vás, poradíme vám, ako vytvoriť elegantné, chic outfit so slávnostným nádychom, ktoré sa nestratia ani za štedrovečerným stolom ani na firemnej párty cez Zoom či online oslavách Silvestra.

Slávnostné outfity bez trblietok

Ku sviatkom a oslavám patria tie najrôznejšie flitre, trblietky a poriadna dávka lesku. Ak to však nie je nič pre vás, poradíme vám, ako vytvoriť elegantné, chic outfit so slávnostným nádychom, ktoré sa nestratia ani za štedrovečerným stolom ani na firemnej párty cez Zoom či online oslavách Silvestra.

Pletené šaty

Jednoduché a pritom také efektné. Pletené šaty v najrôznejších dizajnoch, farbách a štýloch sú stávkou na istotu. Keď sa vám nechce vymýšľať komplikované outfity, stačí keď zvolíte jednoduchý, minimalistický model a o elegantný efekt máte postarané. K nim stačí obuť chunky čižmy, klasické lodičky alebo pokojne aj tenisky.

@sarahkretzu

Letné šaty

Kto povedal, že obľúbené letné šaty nemôžete využiť počas Vianoc? Maxi model so zaujímavým vzorom alebo pokojne jednofarebný dizajn použite v navrstvenom outfite. Pod šaty stačí hodiť rolák alebo blúzku a zaujímavý outfit je na svete.

alyssainthecity@alyssainthecity

Plisé

V lete sme sa zamilovali do mini plisovaných sukní a lá tennis star. Aj takúto sukňu môžete pokojne využiť počas Vianoc na vytvorenie slávnostne pôsobiaceho looku. Sukňu doplňte ladiacim svetrom tón v tóne, vďaka čomu dosiahnete veľmi sofistikovaný výsledok. Krásne vynikne napríklad biela či krémová farba, ktorá podčiarkne zimnú atmosféru.

brooklynngallagher@brooklynngallagher

Široké nohavice

Ako vytvoriť elegantný, slávnostne pôsobiaci outfit pomocou nohavíc? Je to úplne jednoduché! Potrebujete na to len široké nohavice v akejkoľvek farbe a obľúbený, no ladiaci sveter! Sveter zastrčte do nohavíc, čím zvýraznite pás a vytvoríte siluetu presýpacích hodín. Farebne choďte do color-blockingu alebo do outfitu tón v tóne.

y.a.t.r.i@y.a.t.r.i

Koža

Pokiaľ ste sa aj vy zamilovali do kože v akejkoľvek podobe, pokojne ju využite aj počas Vianoc. Ide o veľmi elegantný kúsok, ktorý však pôsobí ležérne a kombinovať sa dá takmer s čímkoľvek. Našim favoritom je kožená košeľa v kombinácii so širokými nohavicami alebo s džínsami.

xeniaadonts@xeniaadonts

Foto: Instagram

1299

Súvisiace články