Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. december 2020

Zimné trendy z Instagramu

Kúsky, ktorými známe módne influencerky dopĺňajú svoje zimné outfity zaujali aj nás! Inšpirujte sa aj vy adoplňte svoj šatník otrendy dizajny, ktorými zaručene oživíte sivé, zimné dni.

Zimné trendy z Instagramu

Kúsky, ktorými známe módne influencerky dopĺňajú svoje zimné outfity zaujali aj nás! Inšpirujte sa aj vy a doplňte svoj šatník o trendy dizajny, ktorými zaručene oživíte sivé, zimné dni.

Páperové vesty

Na jeseň sme nosili pletené vesty, no klesajúce teploty nás nútia siahať po ešte hrejivejších kúskoch. Preto si módne influencerky obľúbili páperové vesty. Okrem toho, že sú perfektným kúskom na rôznorodé vrstvenie, sú aj teplé a zároveň chic.

@matildadjerf

Prešívané bundy

Neexistuje lepší kúsok na zimu ako teplá bunda alebo kabát. Túto sezónu sa nosia v prešívanej verzii, ktorá podčiarkuje ležérny a komfortný štýl. Skombinovať sa dajú s doslova čímkoľvek, s teplákovými súpravami, ale aj šatami.

sofiamcoelho@sofiamcoelho

Vzorované pančuchy

Ak sa ani v zime neplánujete vzdať sukní či šiat, nezabudnite ich doplniť teplou spodnou bielizňou. Aj v tejto sfére však môžete držať krok s trendami a klasické jednofarebné pančuchy nahraďte tými vzorovanými, ideálne s potlačou loga.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek

Netypické svetre

Kto by nemiloval príjemne mäkké, hrejivé pleteniny v rôznych podobách? Pokiaľ však hľadáte niečo neobvyklé, zaujímavé a mierne extravagantné, stavte na modely so zaujímavým strihom, efektnými detailmi či dokonca odhaleným chrbtom.

mariakragmann@mariakragmann

Kožušinkové kabelky

Dokonalým doplnením cozy zimného outfitu je kožušinka v tých najrôznejších podobách. Nemusí byť samozrejme pravá a vôbec sa s ňou nemusíte obmedzovať len na bundy či kabáty. Stavte na populárne kožušinkové kabelky!

modedamour@modedamour

Foto: Instagram

1141

Súvisiace články