Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. december 2020

Džínsy v slávnostnom outfite

Každý to máme počas Vianoc inak. Niektorí si dáme záležať na slávnostných, štedrovečerných outfitoch, iní uprednostňujú domáce pohodlie anemajú problém steplákmi.

Džínsy v slávnostnom outfite

Každý to máme počas Vianoc inak. Niektorí si dáme záležať na slávnostných, štedrovečerných outfitoch, iní uprednostňujú domáce pohodlie a nemajú problém s teplákmi. Ak však hľadáte niečo medzi, čo bude pôsobiť aj slávnostne aj pohodlne, inšpirujte sa outfitmi, v ktorých hrajú hlavnú rolu džínsy. Takýto outfit je ako stvorený nielen na vianočnú večeru, ale pokojne aj na domáceho Silvestra.

Trblietky

Trblietky a lesk ku Vianociam aj Silvestru neodmysliteľne patria. Okrem toho, že pôsobia slávnostne, dokážu aj z outfitu s džínsami okamžite urobiť luxusne a upravene pôsobiaci look. Pokojne teda skombinujte svoje džínsy so zaujímavým trblietavým topom.

@sabinasocol

Šifón

Jemný top zo šifónu či organzy takisto pôsobí veľmi chic a elegantne. Výhodou takéhoto kúsku je, že ho môžete prispôsobiť podľa potreby a úrovne slávnostnosti. Môžete pod neho hodiť zaujímavé tielko či body a tým regulujete aj priehľadnosť. K džínsam si môžete vybrať výraznú, veselú farbu alebo stavte na neutrálne tóny čiernej alebo bielej ak chcete sofistikovaný výsledok.

annelauremais@annelauremais

Objemné rukávy

Módny svet miluje objemné rukávy! Tento retro detail sa dá skvelo využiť aj v polo-elegantnom vianočnom outfite s džínsami. Vôbec pritom nezáleží na farbe či štruktúre, každý takýto top vytvorí zaujímavo pôsobiaci look.

monikh@monikh

Satén

Hladučký, jemný satén je takisto populárnou voľbou na Vianoce či Silvestra. Okrem toho, že je to perfektný slávnostný materiál, ktorý okamžite pozdvihne každý outfit, ide o pohodlnú a ľahko kombinovateľnú látku. V kombinácii s džínsami tvorí moderný, kontrastný pár. Siahnuť tak môžete po jemnom tielku v neutrálnej farbe, ale pokojne aj po blúzke s dlhým rukávom so zaujímavým vzorom.

weworewhat@weworewhat

Zvieracie vzory

Ak aj vy patríte k milovníkom zvieracích vzorov, nemusíte sa im vyhýbať ani počas Vianoc. S džínsami tvoria perfektný pár, odvážny, no pritom slávnostný. Dajte si však záležať na materiáli, ktorý veľa napovie o kvalite kúsku. Stavte napríklad na satén alebo naopak kvalitné pleteniny.

matildadjerf@matildadjerf

Foto: Instagram

953

Súvisiace články