Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. november 2020

Unikátne tehotenské outfity na zimu podľa Elsy Hosk

Krásna Švédka pred pár mesiacmi oznámila, že sa čoskoro stane mamou! Dnes je v7.mesiaci ajej unikátny štýl sa pretavil aj do jej tehotenských outfitov, ktoré vôbec nemusia byť určené len pre tehotné.

Unikátne tehotenské outfity na zimu podľa Elsy Hosk

Krásna Švédka pred pár mesiacmi oznámila, že sa čoskoro stane mamou! Dnes je v 7.mesiaci a jej unikátny štýl sa pretavil aj do jej tehotenských outfitov, ktoré vôbec nemusia byť určené len pre tehotné. Inšpirujte sa Elsiným šatníkom a vytvorte štýlové (nielen) tehotenské outfity. Tieto kúsky sú podľa modelky must-haves na zimu!

Chunky sveter

V Elsinom šatníku by ste zrejme nenašli vyslovene tehotenské kúsky, namiesto nich využíva bežné modely, ktoré jej však poskytujú extra voľnosť. Jedným z nich je napríklad aj oversized sveter, ktorý sa dá využiť aj ako minišaty. K nemu už stačí len doplniť džínsy, legíny či pokojne midi sukňu a môžete vyraziť.

Maxi kabát

Modelkin štýl je veľmi špecifický, častokrát extravagantný. Toto sa ukazuje aj počas jej tehotenstva, kedy neváha siahnuť po výraznom, koženom maxi kabáte. Ak sa na kožu neodvážite, nahraďte ju klasickou vlnou, no zachovajte dĺžku. Takýto model pôsobí veľmi elegantne, no dokáže byť aj neprehliadnuteľný. Všetko je o stylingu.

tehotenská móda elsa hosk celebrity modelka inšpirácia

Pletené šaty

O pletených šatách ste už túto sezónu zaručene počuli pretože sú skutočne jedným z najväčších must-haves. Elsa sa ich nevzdáva ani počas tehotenstva a bežný model z ponuky Cult Gaia sa jej podarilo obliecť aj napriek väčšiemu brušku. Vyberať si však môžete z rôznych dĺžok a strihov, podľa toho čo vyhovuje vám. Nebojte sa ani úzkych siluet, ktoré krásne zvýraznia línie.

tehotenský outfit na zimu jeseň inšpirácia celebrity elsa hosk

Čižmy po kolená

Tento typ čižiem sme si obľúbili minulý rok a ani túto sezónu sa ich vôbec nemusíme vzdávať. Elsa ich takisto využíva vo svojich oufiroch, napríklad v kombinácii s legínami či minišatami. Skvelo sa hodia aj ku vzorovaným pančuchám, ktoré sú túto sezónu veľmi trendy. Skombinujte ich s oversized sakom alebo koženou bundou a dokonalý street-stylový look je na svete.

tehotenské outfity inšpirácia celebrity elsa hosk modelka

Nohavicový kostým

Takto štýlovo vyzerá nohavicový kostým na Else v pokročilom štádiu tehotenstva. Ležérny, no pritom veľmi chic outfit vytvorila použitím jednofarebného nohavicového kostýmu, ktorý doplnila športovými teniskami a elegantnou kabelkou do ruky. Vyberajte si voľné, oversized strihy, ktoré sú nielenže veľmi trendy, ale vám aj poskytnú dostatok priestoru a komfortu počas celého dňa.

elsa hosk inšpirácia móda outfity tehotenská móda celebrity 

Foto: Instagram

1228

Súvisiace články