Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. november 2020

Stylingový trik, ktorý premení každý outfit na luxusný

Na to, aby každý outfit vyzeral luxusne nemusíte siahnuť po najdrahších dizajnérskych kúskoch zvučných mien. Stačí zapojiť kreativitu, ktorá sa oželaný výsledok postará.

Stylingový trik, ktorý premení každý outfit na luxusný

Na to, aby každý outfit vyzeral luxusne nemusíte siahnuť po najdrahších dizajnérskych kúskoch zvučných mien. Stačí zapojiť kreativitu, ktorá sa o želaný výsledok postará. Jediným stylingovým trikom tak z bežného outfitu vytvoríte exkluzívne pôsobiaci look vhodný na akýkoľvek deň.

@anoukyve

Nie je to žiadna novinka ani dobre strážené tajomstvo, tento stylingový trik ste už určite zahliadli minimálne na sociálnych sieťach, ale aj v uliciach. Siahajú po ňom známe modelky, influencerky a iné celebrity, ale aj mnohé štýlové dámy, ktoré ste už mohli stretnúť. Odpoveďou je outfit tón v tóne!

Túto sezónu módny svet miluje neutrálne farby, ktorým vládne hnedá, sivá, béžová či krémová, a práve posledná spomínaná sa stáva najobľúbenejšou voľbou pri outfitoch tón v tóne. Nezáleží pritom na tom, kam sa chystáte, táto farba sa hodí na najrôznejšie príležitosti a znesie skutočne rôznorodé stylingy.

Vynikne na elegantných aj športových outfitoch, takže svoj štýl alebo aktuálnu náladu môžete nechať naplno zažiariť v luxusne pôsobiacom looku. Skvelými kúskami do takéhoto outfitu sú pleteniny, či už svetre s esíčkami, štruktúrované šaty alebo trendy vesty. Doplniť ich môžete džínsovinou, ktorá vytvorí zaujímavý kontrast, preto sa nebojte siahnuť po džínsoch, džínsových bundách či dokonca minisukniach. Pre extra dávku unikátnosti siahnite pokojne aj po svetlej, krémovej koži. Práve koža patrí k najpopulárnejším materiálom už od tohto leta a v krémovej farbe je neopozeraná, v kombinácii so svetrami a inými pleteninami vytvoríte skutočne kreatívny look. Na ležérne dni strávené v domácej kancelárii či pri rýchlych nákupoch sa nebojte vytiahnuť aj tepláky.

K takémuto looku tón v tóne môžete pridať doplnky v rovnakej farbe, no pokiaľ vám v outfite bude chýbať kontrast, pokojne siahnite aj po iných farbách. Skvelou voľbou je napríklad stará-dobrá čierna, ktorá do outfitu prinesie želanú hĺbku napríklad v podobe topánok či kabeliek. Pre jemnejší kontrast siahnite po inej neutrálnej farbe, napríklad béžovej či hnedej, ktorú môžete využiť napríklad vo forme kabelky, opasku či topánok.

Foto: Instagram

1211

Súvisiace články