Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. október 2020

Must-have šaty na túto sezónu

Patríte aj vy kmilovníkom šiat bez ohľadu na ročné obdobie apočasie? Ak áno, poradíme vám, ktoré šaty sú na našom zozname túto sezónu.

Must-have šaty na túto sezónu

Patríte aj vy k milovníkom šiat bez ohľadu na ročné obdobie a počasie? Ak áno, poradíme vám, ktoré šaty sú na našom zozname túto sezónu.

Svetrové

Ak patríte k zimomravcom, ktorí milujú šaty, vašou záchranou na jeseň a v zime budú jednoznačne svetrové šaty. Vyberať si môžeme z najrôznejších strihov, farieb a dizajnov, takže každý si príde na svoje. Nebojte sa ani maxi šiat s dlhým rukávom.

@y.a.t.r.i

S odhalenými ramenami

Pre tie odvážnejšie však medzi našimi tipmi máme aj šaty s odhalenými ramenami. V takomto kúsku zvládnete pobyt v kancelárii či obed v reštaurácii, no nezabudnite sa pri pobyte vonku poriadne obliecť.

femmeblk@femmeblk

Maxi vzorované

Kvety, káro či bodky, nebojte sa siahnuť po vzoroch ani na jeseň. Maxi šaty so zaujímavým vzorom a príjemných farbách sú skvelým spestrením jesennej módy. Využiť môžete aj letné modely, ktoré sa dajú vrstviť napríklad s rolákmi, svetrami či vestami.

francescasaffari@francescasaffari

Mini pletené

Počas dní, keď nás bude tešiť príjemné, jesenné počasie, siahnite po mini pletených šatách, ktoré sa dajú jednoducho kombinovať s čižmami nad kolená a s rôznymi kabátmi. Takéto šaty krásne vyniknú najmä vo výrazných farbách, ktoré celý look osviežia.

aimeesong@aimeesong

Na gombíky

Šaty na gombíky alebo kardigánové šaty sú takisto skvelou voľbou. Takýto typ šiat sa dá skvelo kombinovať s košeľami či blúzkami, no v prípade horšieho počasia poslúžia ako maxi sveter. Nenechajte sa obmedzovať dĺžkou a vyberte si mini či dokonca maxi verziu.

claire most@claire most

Foto: Instagram

964

Súvisiace články