Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. október 2020

Jesenné trendy po francúzsky

Ako si interpretujú najväčšie jesenné trendy Francúzky? Nechýba im typický francúzsky šarm, ležérny nádych asamozrejme unikátny styling.

Jesenné trendy po francúzsky

Ako si interpretujú najväčšie jesenné trendy Francúzky? Nechýba im typický francúzsky šarm, ležérny nádych a samozrejme unikátny styling. Inšpirujte sa outfitmi známych Francúzok a vytvorte štýlové jesenné outfity. 

Sako

Sako a francúzsky štýl idú ruka v ruke, skvelo sa dopĺňajú. Tento kúsok je síce nadčasový a elegantný, no zároveň poskytuje priestor na experimentovanie s novými trendmi. Moderný look dosiahnete jeho kombináciou s kožou, napríklad s midi sukňou. Zaujímavý efekt však vytvoríte aj v prípade, keď siahnete po menej typických farbách, v Marinom prípade to bola napríklad hlboká modrá.

@maralafontan

Kožené nohavice

Je síce známe, že Francúzky uprednostňujú nadčasový štýl a nestarnúce kúsky, no aj v ich šatníkoch je priestor aspoň na pár aktuálnych trendov. Jedným z nich sú túto sezónu kožené nohavice. K tým stačí zladiť klasický kabát či predĺžené sako a obuť si športové tenisky, prípadne mokasíny. Styling bude pôsobiť chic a zároveň trendy.

salome.mory@salome.mory 

Masívne čižmy

Masívne čižmy síce nie sú elegantným kúskom typickým pre francúzske šatníky, avšak aj s jeho pomocou sa dá vytvoriť sofistikovaný, nadčasový outfit. Základom je doplniť ich neutrálnymi dizajnmi, ktoré vybalansujú punkový nádych čižiem. Skvelou voľbou sú dlhé kabáty a farby ako hnedá, krémová či béžová.

leiasfez@leiasfez

Hnedá

Už dlhšiu dobu sú neutrálne farby na vrchole popularity, pričom do vedenia sa pomaly dostáva hnedá. Jej príjemné, teplé tóny sú ako stvorené na jeseň a pokojne sa dajú využiť v outfite tón v tóne. Stačí skombinovať zaujímavé štruktúry a pokojne vytvorte outfit od hlavy po päty v hnedej.

aude julie@aude_julie

Široké nohavice

V prípade širokých nohavíc sa Francúzky nenechajú ovplyvniť najväčšími trendmi. Popri bežných širokých nohaviciach preto nezabúdajú ani na široké džínsy, ktoré kreatívne kombinujú s ďalšími nadčasovými kúskami. Zladiť sa dajú s elegantnými blúzkami a sakom, pričom krásne vyniknú v kombinácii s mokasínami a baretkou.

juliesfi@juliesfi

Foto: Instagram

1703

Súvisiace články