Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. október 2020

Zimná kolaborácia Maison Margiela x The North Face

Už vo februári nám vrámci Londýnskeho týždňa módy značky Maison Margiela aThe North Face predstavili svoju spoločnú kolaboráciu. Tá je súčasťou línie MM6 určenej na jesenno-zimnú sezónu 2020.

Zimná kolaborácia Maison Margiela x The North Face

Už vo februári nám v rámci Londýnskeho týždňa módy značky Maison Margiela a The North Face predstavili svoju spoločnú kolaboráciu. Tá je súčasťou línie MM6 určenej na jesenno-zimnú sezónu 2020. Nazrite sa nami do tejto štýlove zimnej kolekcie.

Kolekcia pozostáva z unisexových kúskov, ktoré majú výrazne avantgardné prvky typické pre tvorby módneho domu Maison Margiela, no nezabúdajú na funkčnosť a technologickú zdatnosť značky The North Face, ktorá je preslávená svojimi športovými kúskami a najmä zimným oblečením. Nájdete v nej nielen bundy či mikiny, ktoré dokonalo ozvláštnia vás zimný šatník, ale aj doplnky ako prešívané šály, rukavice či ruksaky.

Na farebnej škále sa kolekcia pohybuje na rozmedzí čiernej, modrej, ale aj oranžovej, fialovej či zelenej, ktoré majú silný retro nádych. V kombinácii so strihmi, ktoré zase vynikajú svojim moderným prístupom pôsobí každý kúsok jedinečne. V tejto kolekcii nájdete množstvo populárnych kúskov z portfólia značky The North Face vrátane Mountain Jacket, Himalayan Coat alebo Denali flisovej mikiny, ktoré dostali nový vzhľad vďaka spojeniu s módnym domom Maison Margiela.

Foto: archív značky

Kolekcia sa dostane do predaja už 8.októbra a dostupná bude nielen v butikoch MM6 Maison Margiela, ale aj online na stránkach tejto značky. Cenovo sa budú jednotlivé kúsky pohybovať od 250 do 1500 eur.

 

1039

Súvisiace články