Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. september 2020

Prada predstavuje druhú kolaboráciu s Adidas

Tenisky Superstar zdielne značky Adidas sú nadčasovým, nestarnúcim kúskom, ktorý si aj popri neustále meniacich sa trendoch vždy nájde cestu do štýlových šatníkov. Zrejme aj preto sa značky Prada aAdidas rozhodli nadviazať na prvú, úspešnú kolaboráciu ateraz tak predstavujú ďalšiu interpretáciu tohto modelu.

Prada predstavuje druhú kolaboráciu s Adidas

Tenisky Superstar z dielne značky Adidas sú nadčasovým, nestarnúcim kúskom, ktorý si aj popri neustále meniacich sa trendoch vždy nájde cestu do štýlových šatníkov. Zrejme aj preto sa značky Prada a Adidas rozhodli nadviazať na prvú, úspešnú kolaboráciu a teraz tak predstavujú ďalšiu interpretáciu tohto modelu.

Model Superstar je tak teraz k dispozícii v troch farebných vyhotoveniach- monochromatická čierna, čierno-biela a chrómovo strieborná s bielou. Cieľom tejto kolaborácie bolo vyzdvihnúť spoločné charakteristiky, ktoré obe značky prepájajú. Je nimi tradícia a rešpekt ku dedictvu, láska k športu a kolaborácia. Spojenie týchto dvoch značiek kombinuje dva svety, svet športu a luxusnej módy, no pritom sa kolaborácia sústreďuje na excelentnosť spracovania a ručnej práce.

PRADAFORADIDAS campaign 02

PRADAFORADIDAS campaign 01

Tento model vznikol ešte v roku 1969 a odvtedy sa stal obľúbenou klasikou. V kolaborácii dostal novú tvár, ktorú definuje štruktúrovaná koža, typické 3 prúžky značky Adidas a samozrejme aj logo značky Prada. Cieľ tohto modelu sa však nezmenil, neustále je ikonou, ktorá predstavuje nadčasový a spoľahlivý dizajn. Do predaja sa tieto dizajny dostanú 8.septembra a dostupné budú v butikoch Prada a Adidas po celom svete, ako aj online na stránkach tejto značky.

PRADAFORADIDAS campaign 03

Foto: archív značiek

986

Súvisiace články