Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. august 2020

Leto v neviditeľnom dotyku

Intimissimi pre svojich zákazníkov chystá úžasné novinky - predstavuje totiž nové štýly a látky, ktoré boli vytvorené špeciálne pre ne a uvedené práve včas na oslavu letnej sezóny. Tvárou najnovšej kolekcie talianskej značky spodnej bielizne nie je nikto iný, ako nadpozemsky krásna Irina Shayk.

Leto v neviditeľnom dotyku

Intimissimi pre svojich zákazníkov chystá úžasné novinky - predstavuje totiž nové štýly a látky, ktoré boli vytvorené špeciálne pre ne a uvedené práve včas na oslavu letnej sezóny. Tvárou najnovšej kolekcie talianskej značky spodnej bielizne nie je nikto iný, ako nadpozemsky krásna Irina Shayk. Tento krát oslnila v neviditeľnej podprsenke.

Horúcou novinkou letnej sezóny je tylová podprsenka Sveva z tylu a mikrovlákna, ktorej éterický a ľahký povrch hladí pokožku. Ideálna voľba na horúce letné dni. Tkanina je vo svojej jednoduchosti navrhnutá tak, aby spĺňala tie najštýlovejšie a najsofistikovanejšie túžby všetkých žien. Podprsenka Sveva je mäkká na dotyk, jemná na koži a v podstate neviditeľná.

I

Nový tyl predstavuje kolekciu Invisible Touch, ktorá obsahuje podprsenky, nohavičky a body, ktoré sú vďaka svojej extrémnej ľahkosti perfektné na nosenie pod akýmkoľvek oblečením. Zahŕňa tiež podprsenku Sveva a nohavičky s pásikmi na bokoch: skvelý návrat do kolekcie Intimissimi.

unnamed 2  unnamed 6 

Nová balkonetková podprsenka s vopred tvarovanými košíčkami sa vyznačuje zaokrúhľujúci kosticou, ktorá ponúka optimálnu podporu. Lem výstrihu je vyrobený z rovnakej textílie, avšak za použitia inej výrobnej techniky, ktorá vytvára hodvábny lesklý efekt. Táto technika umožňuje väčšiu priľnavosť na výstrihu, je však elastická a nezanecháva na pokožke žiadne stopy. Plne nastaviteľné ramienka sú výsledkom novej technológie, ktorá poskytuje vynikajúcu priľnavosť, oporu a zároveň ponúka ľahký pocit.

unnamed 1

Raw-cut tylové nohavičky z mikrovlákna majú pásiky na bokoch, ktoré sú navrhnuté ako ramienka na podprsenké, sú tak pohodlné a ľahké, že ich ani neucítite.

1183

Súvisiace články