Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. august 2020

Ganni a Levi’s pripravili kolaboráciu. Dá sa požičať!

Zatiaľ čo značka Ganni je dokonalým príkladom modernej módy, Levi’s vsebe nesie poriadnu dávku tradície spojenej sinováciou anadčasovosťou. Vo svojej spoločnej kolaborácii opäť posúvajú hranice módy ďalej.

Ganni a Levi’s pripravili kolaboráciu. Dá sa požičať!

Zatiaľ čo značka Ganni je dokonalým príkladom modernej módy, Levi’s v sebe nesie poriadnu dávku tradície spojenej s inováciou a nadčasovosťou. Vo svojej spoločnej kolaborácii opäť posúvajú hranice módy ďalej.

Dánska značka Ganni je známa svojim udržateľným prístupom k móde, ktorý aplikuje nielen na ekologickú výrobu, ale aj na recykláciu. Svoj dopad na životné prostredie sa tiež snaží redukovať aj vďaka cirkulárnemu modelu požičiavania svojich kolekcií v rámci projektu Ganni Repeat. Členovia tohto „klubu“ si tak nemusia kupovať nové kúsky z dielne značky s každým dropom, ale môžu si ich jednoducho požičať na dobu, akú ich potrebujú.

V rámci Ganni Repeat sa značka spojila s ikonickou americkou značkou Levi’s, s ktorou pripravila exkluzívnu kolaboráciu pozostávajúcu z 3 upcyklovaných džínsových modelov. Na tvorbu týchto kúskov využila už raz využitý denim, z ktorého boli vytvorené nové modely džínsov, šiat a košele. Túto spoločnú kolekciu pomenovali Love Letter.

V kolekcii nájdete zrejme najpopulárnejší model Levi’s džínsov, model 501, džínsové šaty s typickými, hravými prvkami značky Ganni a color-block košeľu. Tieto kúsky boli vzhľadom na to, že sú upcyklované, vyrobené vo veľmi limitovanom počte, preto nie je možné ich zakúpiť. Jediný spôsob, ako sa ku nim dostať, je cez požičovňu Ganni Repeat.

GANNI X LEVI S REPEAT CUSTOMIZED 501 JEANS  GANNI X LEVI S REPEAT CUSTOMIZED WESTERN DRESS  GANNI X LEVI S REPEAT CUSTOMIZED WESTERN SHIRT 

„Spolupráca s ikonickou značkou, akou je Levi’s je splneným snom,“ povedala kreatívna riaditeľka Ganni, Ditte Reffstrup a dodala, že chcela využiť potenciál denimu, ktorý rokmi a nosením získava na kráse.

Ak ste sa rozhodli, že si tieto kúsky musíte vyskúšať vo svojich outfitoch aj vy, môžete tak urobiť veľmi jednoducho prostredníctvom stránky Ganni. Požičať si ich môžete na 1, 2 alebo 3 týždne. Medzi každým požičovným cyklom sú jednotlivé kúsky dôkladne vyčistené a novému majiteľovi sa odosielajú až po 72 hodinách, aby sa predišlo šíreniu vírusov a baktérií.

Foto: Levi's

894

Súvisiace články