Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. júl 2020

Leto v znamení minimalizmu

Moderné minimalistické outfity sa častokrát nesú vneutrálnych tónoch, čiernej abielej. To však neznamená, že takéto outfity musia byť nudné aokukané.

Leto v znamení minimalizmu

Moderné minimalistické outfity sa častokrát nesú v neutrálnych tónoch, čiernej a bielej. To však neznamená, že takéto outfity musia byť nudné a okukané. Stačí sa pozrieť na niektoré outfity známych influenceriek, ktoré dokážu aj z „obyčajných“ kúskov vytvoriť neobyčajné outfity. 

Maxi šaty

Jednoduché biele maxi šaty a ohromný výsledok. Stačí si zvoliť správny strih, zaujímavú štruktúru a doplniť ich štýlovými doplnkami. Krásne ich doplnia čierne detaily, ale aj masívne zlaté.

@ariviere

 

Golden Neutrals

Ani neutrálne farby a ich kombinácie nemusia byť obyčajné. Stačí si správne zvoliť materiály a namixovať ich na nezvyčajnejší spôsob. Široké nohavice sa napríklad okamžite premenia na luxusný kúsok vďaka saténu. Dolaďte svetlosivou a tmavohnedou.

anoukyve2@anoukyve

Mix & Match

Čierno-biela klasika je bežnou súčasťou minimalistických outfitov, no aj v tomto prípade sa dajú vymýšľať kreatívne kombinácie. Vyskúšajte napríklad čierne šortky s ladiacim crop topom a na vrch prehoďte oversized bielu košeľu.

beautrice.gutu@beautrice.gutu

Vintage

Skvelým príkladom, ako nohavice dokážu vyzerať inak len vďaka správne zvolenej potlači je aj model s tenkými prúžkami ako zo pánskych šatníkov 20.rokov. Doplňte ich jednoduchým tričkom bez rukávov a teniskami.

sophiaroe@sophiaroe

Klasika inak

Džínsy sú starou-dobrou klasikou. Rovnako aj formálna vesta, ktorá sa kedysi nosila pod sako. Teraz sa nosí samostatne a využiť sa dá namiesto trička či topu. Takto štýlovo o inovatívne vyzerajú tieto dve klasiky v jednom outfite.

smythsisters@smythsisters

Foto: Instagram

1213

Súvisiace články