Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. júl 2020

Leto v čiernej

Aj napriek tomu, že je čierna veľmi obľúbenou, nestarnúcou farbou, ktorá zrejme nechýba v žiadnom šatníku, v lete sa jej pomerne vyhýbame. Má tendenciu priťahovať svetlo, čo pri vyšších teplotách spôsobuje diskomfort.

Leto v čiernej

Aj napriek tomu, že je čierna veľmi obľúbenou, nestarnúcou farbou, ktorá zrejme nechýba v žiadnom šatníku, v lete sa jej pomerne vyhýbame. Má tendenciu priťahovať svetlo, čo pri vyšších teplotách spôsobuje diskomfort. Niektoré letné dni však prekvapia aj nižšími teplotami a vtedy je ideálny čas vytiahnuť naše obľúbené čierne kúsky. Využiť ich však môžete aj na letnú večeru v obľúbenej reštaurácii na terase či v kancelárii. Toto sú naše obľúbené outfity, ktoré nám predviedli svetové influencerky.

Letné LBD

Koža a ešte aj v čiernej farbe počas leta znie ako poriadny oxymoron. No niekedy jednoducho stojí za to vyskúšať niečo nové, neobvyklé, výsledok môže byť totiž takýto štýlový. Kožené šaty v čiernej farbe a „sakovom“ štýle pôsobia veľmi luxusne a elegantne. Doplňte ich flip-flopmi alebo zaväzovacími sandálmi.

@josefinehj

Maxi šaty v hlavnej úlohe

Aj maxišatám pristane čierna. Nesú v sebe zaujímavú drámu a tajomnosť, no pritom si zachovávajú svoju elegantnú podstatu. Volány a riasenie im pridávajú na letnom duchu a v kombinácii s turistickými sandálmi letnými detailmi v podobe rafie či iných prírodných prvkov, sa skutočne stávajú dokonalým letným kúskom.

slipintostyle@slipintostyle

Sporty Chic

Čierna v prípade športových kúskoch pôsobí uhladene, minimalisticky a nadčasovo. Jednoducho sa dá kombinovať s inými farbami, no all-black outfit pôsobí ešte o niečo viac štýlovo. Našimi obľúbenými kombináciami sú oversized tričká a cyklistické šortky, ale aj crop topy a tepláky.

claire most@claire_most

Office look

Ak potrebujete vytvoriť zaujímavý outfit do práce, siahnite po štýlových bermudách a ak potrebujete decentnejší kúsok, zvoľte legíny s rázporkom. Ku nim pokojne doplňte blúzku či košeľu v príjemnom letnom materiáli, napríklad aj saténe. Ak potrebujete vrchnú vrstvu, pridajte k tomu oversized sako a na nohy si obujte trendy sandále s hranatou špičkou. Jednoduché a pritom také efektné.

venswifestyle@venswifestyle

Čierne sety

Určite ste túto sezónu postrehli tieto dva trendy- prvým sú letné sety a druhým takzvaná „string“ sukňa, ktorá využíva odvážne prestrihy na bokoch. Veľmi trendy je najmä v čiernej farbe, kedy sa kombinuje s crop topom. Ak si na takúto sukňu netrúfate, stále môžete staviť napríklad na populárnu saténovú verziu v kombinácii s ladiacim, čiernym topom.

camillecharierre@camillecharierre

Foto: Instagram

987

Súvisiace články