Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. júl 2020

Aké slnečné okuliare sa nosia toto leto?

Slnečné dni sú už našťastie takmer každodennou záležitosťou, čo nás núti do kabeliek pribaliť aj slnečné okuliare. Nielen kvôli pohodlnejšej existencii vexteriéri, ale aj kvôli štýlu.

Aké slnečné okuliare sa nosia toto leto?

Slnečné dni sú už našťastie takmer každodennou záležitosťou, čo nás núti do kabeliek pribaliť aj slnečné okuliare. Nielen kvôli pohodlnejšej existencii v exteriéri, ale aj kvôli štýlu. Akými modelmi by sme mali doplniť svoju zbierku túto sezónu?

70’s

Toto leto fičia 70.roky. V prípade slnečných okuliaroch sa to prejavilo návratom oversized modelov. Siahnuť môžete po typických hrantých alebo po okrúhlych.

Fendi SS20 

Moderné aviatorky

Bez aviatoriek sa nezaobídeme ani toto leto. Klasický kúsok však nadobudol unikátne línie, ktoré mu dodali modernejšiu podobu.

Michael Kors SS20Michael Kors SS20

Oválne

Kedysi to boli hranaté matrix okuliare, teraz sa nosia oválne. Pôsobia o niečo elegantnejšie, no stále ide o veľmi odvážny štýl. Zamilovali si ich však mnohé módne ikony.

Valentino SS20Valentino SS20 

Geometrické

Najrôznejšie geometrické siluety, zaujímavé hrany a netypické detaily si našli svoje miesto medzi slnečnými okuliarmi. Vďaka tomu pôsobia ako malé umelecké diela.

Gucci SS20Gucci SS20

Trojuholníky

Moderná verzia cat-eye, čiže mačasích okuliarov vyzerá takto. Má menej dramatické línie a skôr je inšpirovaná trojuholníkovým tvarom. Skvelá voľba pre minimalistky.

Miu Miu SS20Miu Miu SS20 

Športové

Zrejme najodvážnejší štýl okuliarov pre túto sezónu. Ak sa nebojíte experimentov, určite siahnite po okuliaroch, ktoré by ste pred rokom zahliadli napríklad na cyklistoch.

Versace SS20Versace SS20

Farebné sklá

Ružové, žlté, hnedé či modré. Je jedno akú farbu skiel si zvolíte, dôležité je, aby boli farebné! Áno, aj tento retro trend hlási návrat v to vo všetkých štýloch.

 Givenchy SS20Givenchy SS20

Biele rámy

Ak hľadáte sofistikovaný trend z minulosti, potešia vás slnečné okuliare s bielymi rámami. Pôsobia nadčasovo a elegantne, no pritom dokážu okamžite zaujať.

Vivetta SS20Vivetta SS20

Foto: archív značiek

1253

Súvisiace články