Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. júl 2020

Letné farebná inšpirácia

Nie je nič lepšie, ako obliecť si vlete krásne, farebné outfity, ktoré dotvárajú uvoľnenú atmosféru a slnečné počasie. Aj keď sedíme celé dni vkancelárii adovolenka je vnedohľadne, radi si ich spestríme zaujímavými outfitmi, netradičnými farebnými kombináciami aveselým mixovaním potlačí.

Letné farebná inšpirácia

Nie je nič lepšie, ako obliecť si v lete krásne, farebné outfity, ktoré dotvárajú uvoľnenú atmosféru a slnečné počasie. Aj keď sedíme celé dni v kancelárii a dovolenka je v nedohľadne, radi si ich spestríme zaujímavými outfitmi, netradičnými farebnými kombináciami a veselým mixovaním potlačí. Tieto nás zaujali na Instagrame a určite ich plánujeme vyskúšať. Pôjdete do toho s nami?

Ovocný sorbet

Fuksiová je skvelou letnou farbou, je dostatočne výrazná na to, aby prežiarila celý váš outfit, no pritom je skvelá na kombinovanie s ostatnými farbami, či už neutrálnymi alebo inými výraznými. Veľmi sviežo pôsobí napríklad vo dvojici s výraznou žltou, pripomína nám ovocný sorbet, mango a pitaya.

@karodall

 

Dievčenské pastely

Ak nie ste naklonené výrazným farbám, zaujímavé kombinácie sa vám zaručene podaria pomocou pastelov. V prípade, že chcete dosiahnuť neopozeraný look, určite ich v jednom oufite skombinujte aspoň tri. A aká je overená kombinácia? Pre nás určite žltá, modrá a marhuľová.

oliviaandalice@oliviaandalice

 


Mix & Match

Emili Sindlev je vždy zárukou kreatívnych outfitoch, ktoré nás dokážu poriadne inšpirovať. Nedávno vo svojom looku spojila dve odlišné potlače, jednu ornamentálnu s vysoko luxusným dojmom a druhú retro športovú s nápismi. Farby mu takisto nechýbali, stavila na nesmrteľnú modro-červeno-bielu a trochu moderny priniesla vďaka žltej.

emilisindlev@emilisindlev

 

Colorblocking

Niektoré outfity nepotrebujú výrazné potlače na to, aby zaujali. Výrazné farby v klasických siluetách a elegantných kúskoch totiž vytvoria veľmi unikátny efekt, stačí vedieť prepájať konkrétne odtiene. Populárnu fuksiovú skúste skombinovať s výraznou tyrkysovou a pokojne do toho prihoďte aj populárnu oranžovú. Vytvoríte exotický a pritom elegantný look.

ninasandbech@ninasandbech

 

Pastely & neónky

Ani pastelové, ani neónové. Niektoré farby sú nepopísateľné. Ich podstata síce môže byť tlmená a jemná, avšak na konkrétnych materiálov pôsobia výrazne, až žiarivo. To je prípad aj tohto outfitu, ktorý pôsobí jemne a výrazne zároveň. Farby sú síce svetlé, avšak vďaka saténu dostávajú novú tvár. Nehovoriac o kreatívnej kombinácii zelenej a marhuľovej.

thenxcvintage@thenxcvintage

Foto: Instagram

1022

Súvisiace články