Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. jún 2020

Deravé džínsy sú späť!

Žijeme vdobe, kedy si môžeme obliecť takmer hocičo avýsledok bude považovaný za moderný. Jediné, čo potrebujete vedieť, je správne kombinovanie jednotlivých kúskov amať cit pre detail.

Deravé džínsy sú späť!

Žijeme v dobe, kedy si môžeme obliecť takmer hocičo a výsledok bude považovaný za moderný. Jediné, čo potrebujete vedieť, je správne kombinovanie jednotlivých kúskov a mať cit pre detail. Možno aj práve preto sa vrátili na scénu roztrhané džínsy, ktoré zaplavujú sociálne siete v najrôznejších stylingoch a pomaličky sa stávajú letným must-have. Ako ich nosia známe módne ikony?

@pernilleteisbaek

Džínsy síce nie sú úplne najideálnejším kúskom do letných horúčav, no v prípade, že trávite celé dni v klimatizovanej kancelárii alebo vás zastihne chladnejší deň, určite deravé džínsy vyskúšajte. Inšpirovať sa môžete outfitmi svetových módnych ikon, ktoré ich nosia na najrôznejšie spôsoby.

Siahnuť tak môžete po siluete, ktorá vám vyhovuje najviac, či už široké džínsy tešiace sa vysokej obľube, alebo klasicky rovné džínsy či populárne skinny. Veľmi obľúbenou voľbou sú aj boyfriend džínsy so zníženým pásom a voľným strihom. Dôležité je, aby boli deravé, aspoň minimálne. Množstvo a veľkosť dier je na vás, nosia sa modely s maličkými dierami, ale aj tie poriadne deravé, ktoré odhaľujú veľkú čas stehna a kolien. Ak sa nebojíte jemnej extravagancie, siahnuť môžete aj po džínsoch so sexi dierou tesne pod zadkom.

 

Foto: Instagram

A čo si k takýmto džínsom obliecť? Pokojne ich doplňte romantickou blúzkou, saténovým topom či zaujímavou košeľou. Báť sa však nemusíte ani klasických kardigánov, oversized mikín a tričiek, ale aj elegantných sák.

908

Súvisiace články