Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. jún 2020

Aké topy nosiť s džínsami?

Džínsy atričko sú stará dobrá klasika, avšak outfity sa dajú tvoriť aj kreatívnejšie anevšednejšie. Ak máte práve na taký outfit chuť aj vy, vyskúšajte niektorú znašich obľúbených kombinácií džínsov aelegantnejších topov.

Aké topy nosiť s džínsami?

Džínsy a tričko sú stará dobrá klasika, avšak outfity sa dajú tvoriť aj kreatívnejšie a nevšednejšie. Ak máte práve na taký outfit chuť aj vy, vyskúšajte niektorú z našich obľúbených kombinácií džínsov a elegantnejších topov.

 

Milkmaid

Topy a šaty v štýle milkmaid si nás získali už počas minulej sezóny, no ani tento rok na nich nezanevrieme. Džínsy v kombinácii s takýmto topom tvoria dokonale romantickú, letnú dvojicu.

@georgiaindia

 

 

Široké ramená

Tričká ozvláštnené vypchávkami na ramenách do outfitu prinesú jemný nádych 80.rokov. Ide o jedno z najväčších must-haves, ktoré sa na Instagrame medzi módnymi influencerkami objavil. Stačí k nemu obliecť široké alebo zvonové džínsy.

 

camillecharriere@camillecharriere

 

 

So zaväzovaním

Aj džínsy môžu byť súčasťou ženského outfitu. Stačí si k nim obliecť ten správny top. Ideálnym je napríklad top so zaväzovaním, ktoré drží outfit pokope, jemne odhaľuje, no pritom zahaľuje to najdôležitejšie.

ironnsalt@ironnsalt

 

 

Šatka

Šatkové topy sú túto sezónu veľkým hitom aj kvôli tomu, že sa s ich uväzovaním môžete vyhrať na najrôznejšie spôsoby. Šatku môžete zložiť do trojuholníka a previazať cez hrudník, alebo ju uviažte na mašľu. Takto vznikne veľmi chic a sexi outfit.

claire most@claire_most

 

 

Okolo krku

Na topy so zaväzovaním okolo krku sa nachvíľu zabudlo, avšak teraz sú aj ony späť a dokonalú dvojicu tvoria práve s džínsami najrôznejších strihov. Najkrajšiu siluetu však dosiahnete kombináciou s džínsami alebo šortkami s vysokým pásom.

parysatis@parysatis

 

 

Objemné rukávy

Na koniec to najlepšie, top s objemnými rukávmi, ktoré sú takisto jedným z najväčších letných hitov. Nosia sa nielen na šatách, ale aj na topoch a tie sú skvelou voľbou, ak chcete džínsový outfit premeniť na trochu ženskejší, zmyselnejší.

laurencrowe88@laurencrowe88 

Foto: Instagram

1243

Súvisiace články