Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. jún 2020

Ako nosiť letné sety?

Štýlové sukne, šortky, saká či topy sa túto sezónu nosia vsetoch. Nezáleží na to, aký je váš štýl, ku každej sukni dokážete pridať ladiaci top, ku šortkám sako, či knohaviciam blúzku.

Ako nosiť letné sety?

Štýlové sukne, šortky, saká či topy sa túto sezónu nosia v setoch. Nezáleží na to, aký je váš štýl, ku každej sukni dokážete pridať ladiaci top, ku šortkám sako, či k nohaviciam blúzku. Inšpirujte sa prehliadkovými mólami aj instagramovými outfitmi.

 @camilacoelho

Šortky + sako

Sofistikovaná, nadčasová kombinácia šortiek a ladiaceho saka je skvelou voľbou do práce aj do bežných dní. Pôsobí elegantne, no pritom veľmi chic. Doplňte ju turistickými sandálmi alebo aj lodičkami.

Alberta Ferretti SS20Alberta Ferretti SS20  Chloé SS20Chloé SS20  Brandon Maxwell SS20 2Brandon Maxwell SS20  

Midi sukňa + top

Kožená, plisovaná, kvetinová či jednofarebná, nezáleží na tom, po akej midi sukni siahnete, no nezabudnite ju doplniť ladiacim topom. K vyššiemu pásu sa hodí najmä crop top, no ani týmto sa nemusíte obmedzovať. Ideálnou voľbou k tejto kombinácii sú remienkové sandále.

Chanel SS20Chanel SS20  Jason Wu SS2Jason Wu SS20 Prabal Gurung SS20Prabal Gurung SS20 

Nohavice + top

Nohavice zladené s topom, blúzkou alebo len so sakom je vždy elegantné, nadčasové a chic. Ak sa nebojíte skúšať nové veci, choďte pokojne do crop topu s rovnakým vzorom ako nohavice, a keď chcete staviť na klasiku, vyberte si nohavicový kostým.

Dion Lee SS20Dion Lee SS20  Jason Wu SS20 2Jason Wu SS20 2  Zimmermann SS20Zimmermann SS20 

Pletené sety

Kto povedal, že pleteniny nemajú svoje miesto v letnej móde? Módne domy, ale aj známe osobnosti si myslia pravý opak. A preto pokojne môžete siahnuť po pletenej sukni a tope, či dokonca svetri v kombinácii so šortkami.

Gabriela Hearst SS20Gabriela Hearst SS20  Salvatore Ferragamo SS20Salvatore Ferragamo SS20  Peter Pilotto SS20Peter Pilotto SS20 

Foto: Indigital

Sety na Instagrame

 

Foto: Instagram

1100

Súvisiace články