Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. jún 2020

6 retro trendov na leto

Trendy sa neustále menia, vracajú aodchádzajú. Aj toto leto sa ich niekoľko vrátilo na scénu adokonale zapadajú aj ku novým trendom arôznym štýlom.

6 retro trendov na leto

Trendy sa neustále menia, vracajú a odchádzajú. Aj toto leto sa ich niekoľko vrátilo na scénu a dokonale zapadajú aj ku novým trendom a rôznym štýlom. Ktoré to sú?

Zo 70.rokov

Piknikový vzor

Letnejšia verzia károvaného vzoru v jemných, pastelových farbách alebo v neutrálnych tónoch nám pripomína piknikové deky, preto dostala názov "piknikový vzor". Krásne vynikne na kúskoch ako šaty, áčkové sukne, ale aj saká či blúzky. Ak sa odvážite, pokojne siahnite aj po šortkovom kostýme.

@sabinasocol

Šatky vo vlasoch

Predstavte si kabriolet v lete, vlasy učesané do jemných vĺn a cez nich elegantne previazaná šatka, ktorá ich chráni pred vetrom. Chýbajú už len retro cat-eye okuliare a dokonalý retro vibe je na svete.

claire most@claire_most

Z 80.rokov

Objemné rukávy

Jedným z najväčších trendov sezóny sú práve objemné rukávy. Už sme ich videli zrejme všade, od prehliadkových mól až po sociálne siete. Teraz je na čase ich priniesť aj do našich šatníkov, či už v podobe blúzok alebo šiat.

bettinalooney@bettinalooney

Metalické odlesky

Trblietavé, chladivé odlesky kovov sa takisto vrátili na scénu a vôbec sa netýkajú iba výraznejšieho využívania šperkov. Nosia sa aj na kabelkách, topánkach či na oblečení. Majú v sebe jemný disko podtón, no kreatívne zladené v outfite pôsobia chic.

emilisindlev@emilisindlev 

Z 90.rokov

Mini kabelky

Alebo tiež známe ako baguette bags, sa vrátili po tom, ako značka Fendi oživila svoj ikonický model Baguette. Malé kabelky s krátkym remienkom, ktoré sa nosia ležérne prehodené cez plece, sú tak naspäť a dokonalo dopĺňajú ostatné trendy.

annelauremais@annelauremais

Šľapky

Najrôznejšie dizajny šľapiek sa takisto vrátili, čo vyhovuje nielen milovníčkam pohodlia, ale aj všetkým, ktorí uprednostňujú vyššie podpätky. Siahnuť tak môžete po trendy remienkovom modeli v najrôznejších farbách, ale aj po nadčasových modeloch v neutrálnych farbách.

clairerose@clairerose

Foto: Instagram

1614

Súvisiace články