Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. jún 2020

Must have šaty leta

Nejde okonkrétny model od jednej značky, ale štýl, ktorý nám pravidelne vyráža dych. Ide ošaty sodhaleným chrbtom, ktoré zvás dokážu spraviť pravú femme fatale, zvodkyňu aj romantičku, éterickú krásku aj zmyselnú divu.

Must have šaty leta

Nejde o konkrétny model od jednej značky, ale štýl, ktorý nám pravidelne vyráža dych. Ide o šaty s odhaleným chrbtom, ktoré z vás dokážu spraviť pravú femme fatale, zvodkyňu aj romantičku, éterickú krásku aj zmyselnú divu. Je to len na vás, akú tvár chcete svetu ukázať.

@emmaleger

Všimli sme si, že mnohé módne ikony tomuto trendu takisto podľahli. Na Instagrame nám predviedli niekoľko zaujímavých modelov, ktoré zaujali svojim štýlom a stylingom. Niektoré z nich zvolili minimalistické, saténové kúsky, ktoré pripomínajú retro negližé, jemne odhaľujú chrbát a pritom zahaľujú všetko dôležité. Pôsobia skutočne sexi a odvážne. Iné z nich zase využili populárny trend nočnej košele s nazeranými rukávmi s nahým chrbtom. Tieto modely šiat sú zase hravé a dievčenské, okamžite zaujmú svojou energiou.

Veľmi populárne sú modely v základných farbách ako biela, čierna či béžová, čo podčiarkuje nadčasovosť, ale aj eleganciu jednotlivých modelov. Ak máte radšej plné farby, pokojne však môžete siahnuť aj po výrazných tónoch, pokojne aj neónových. Potlače takisto dokonale ladia k tomuto štýlu, najmä kvetinové sú veľmi efektné. Práve kvety dodávajú každému modelu romantický nádych a jemne retro atmosféru.

Čo sa týka výstrihu na chrbte, pokojne buďte kreatívne, nosia sa totiž akékoľvek, či už úplne nahé chrbty, alebo odhalené len do polovice. Veľmi trendy sú aj rôzne viazacie detaily, prestrihy a zaujímavo riešené ramienka.

Foto: Instagram

1101

Súvisiace články