Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. jún 2020

Letné outfity, ktoré plánujeme vyskúšať

Stačí jeden horúci, slnečný deň a letná nálada je na svete. Vďaka vyšším teplotám si môžeme dopriať tenučké kúsky, voľné siluety a bezstarostne pôsobiace outfity.

Letné outfity, ktoré plánujeme vyskúšať

Stačí jeden horúci, slnečný deň a letná nálada je na svete. Vďaka vyšším teplotám si môžeme dopriať tenučké kúsky, voľné siluety a bezstarostne pôsobiace outfity. Tieto inšpirovali nás a určite ich plánujeme vyskúšať.

Letné čierne

Biele šaty sú letnou klasikou, avšak túto sezónu sú veľkým hitom aj tie čierne. Vyberte si ich však v príjemnom a vzdušnom materiáli, ktorý pomôže vybalansovať silu čiernej vo vzťahu k slnku. Ideálny materiál je preto ľan. Čo sa týka siluety, vyberte si to, čo vám vyhovuje najviac, môže ísť o mini, midi aj maxi dĺžku, je to len na vás.

@brittanybathgate

Kvetinové sety

Kvetinové šaty, sukne a blúzky sú takisto populárnou letnou voľbou. Túto sezónu však vyskúšajte kvetinové sety pozostávajúce z topu a sukne, blúzky a šortiek alebo šiat a kardigánu. Jednoducho nič nie je túto sezónu too much.

zimmermannZimmermann 

Saténová sukňa a tenisky

Kultová saténová sukňa sa nosí aj túto sezónu. Teraz ju však vyskúšajte skombinovať so športovými teniskami a jednoduchým topom. Vyberte si pokojne jednofarebné modely alebo vzorované, či už kvetinové alebo zvieracie, letná sezóna je otvorená akýmkoľvek kombináciám.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Ľanový minimalizmus

Ak ste ešte stále neprišli na chuť ľanu, toto leto to musíte napraviť! Ľan je skvelý materiál a túto sezónu aj veľmi trendy. Je vzdušný, jemný, pohodlný a dokonalo zapadá do prírodného konceptu outfitov. Krásne sa dá kombinovať s ostatnými neutrálnymi farbami, ale aj s kvetinovými potlačami či veselými bodkami.

annelauremais@annelauremais 

Kvetinové nohavice

Kvety sa síce dajú nosiť na akýchkoľvek kúskoch, no na nohaviciach ich vídavame veľmi málo. Teraz je čas to zmeniť, pretože kvetiny na širokých, jemných nohaviciach vyzerajú skutočne chic. Stačí k nim pridať zaujímavú blúzku či crop top a štýlový, neopozeraný outfit je hneď na svete.

kimseidensticker@kimseidensticker

Foto: Instagram

1111

Súvisiace články