Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. jún 2020

5 farieb, ktoré premenia každý outfit na exkluzívny

Medzi najväčšie farebné trendy tejto sezóny neodmysliteľne patrí napríklad mandarínková, korálovo ružová či šafránovo žltá. Farby ako biela, svetloružová či modrá sú zase klasikami, ku ktorým sa každú jar radi vraciame.

5 farieb, ktoré premenia každý outfit na exkluzívny

Medzi najväčšie farebné trendy tejto sezóny neodmysliteľne patrí napríklad mandarínková, korálovo ružová či šafránovo žltá. Farby ako biela, svetloružová či modrá sú zase klasikami, ku ktorým sa každú jar radi vraciame. Avšak existujú aj také farby, ktoré majú moc okamžite zmeniť každý outfit na luxusnejší. Tieto farby pridajte do svojho šatníka v prípade, že chcete pridať svojim outfitom na exkluzívnejšom dojme.

Fuksiová

Výrazná, odvážna, no pritom hravá a dievčenská. Fuksiová farba je jednou z tých farieb, ktorá nestráca na popularite ani popri meniacich sa trendoch. Túto sezónu ju na výslnie priniesol Jacquemus svojimi oversized sakami a maxi šatami. Krásne sa dá kombinovať s bielou a prírodnými elementami ako prútené košíky či slamené klobúky.

@leoniehanne

 

Piesková

Táto farba na jar a v lete nahradí našu obľúbenú béžovú či ťaviu, ktoré sme nosili celú jeseň a zimu. Tvorí skvelú dvojicu s bielou, spolupracujú na modernom, minimalisticky pôsobiacom výsledku. V kombinácii s trendy masívnymi zlatými doplnkami vytvára nenapodobiteľný, luxe chic dojem.

brittanybathgate@brittanybathgate

Biela

Čistá, jemná a elegantná biela má obrovskú moc. Hodí sa ku akejkoľvek inej farbe a dokáže meniť svoje tváre podľa toho, čo práve od nej očakávame. Nádherne na nej vyniknú výšivky a čipka, ale aj boho háčkovanie. V outfite sa však zaobíde aj úplne sama, vtedy vyzerá najluxusnejšie. Pridaním zlatých prvkov, alebo prírodných elementov sa môžete kreatívne pohrať so želaným výsledkom.

laurencrowe88@laurencrowe88 

Svetlomodrá

Farba pripomínajúca letnú oblohu má veľmi pozitívny vplyv na našu náladu. Zrejme aj preto po nej siahame tak často. V letnom outfite sa postará nielen o rozjasnenie celého looku, ale dotvorí aj luxusne, no pritom nenútené pôsobiaci outfit. Našu obľúbenú dvojicu tvorí s bielou, ale aj s klasickou džínsovinou.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Mätová

Ak hľadáte trochu šťavy, netradične a moderne pôsobiaceho luxusu, vašou voľbou by mala byť mätovo zelená. Do každého outfitu prinesie sviežosť a neopozeranosť, ale aj chladivú hravosť. Nechajte ju vyniknúť v outfite ako dominantný prvok, alebo stavte na jej kombináciu s pastelovou žltou. Ideálnou voľbou je napríklad v prípade nohavicových kostýmov či maxi šiat.

alyssainthecity@alyssainthecity

Foto: Instagram

1445

Súvisiace články