Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. máj 2020

Ako nosiť saténovú sukňu túto sezónu?

Vďaka stylingu máme možnosť dať rôznym kúskom vnašom šatníku viaceré podoby. Zväčša ide onadčasové kúsky, ktoré sa dajú kombinovať sostatnými klasickými prvkami, no zapadnú aj kaktuálnym trendom.

Ako nosiť saténovú sukňu túto sezónu?

Vďaka stylingu máme možnosť dať rôznym kúskom v našom šatníku viaceré podoby. Zväčša ide o nadčasové kúsky, ktoré sa dajú kombinovať s ostatnými klasickými prvkami, no zapadnú aj k aktuálnym trendom. Jedným takým kúskom je aj saténová sukňa, ktorá sa v posledných rokoch vypracovala na must-have súčasť šatníkov známych influencerie. Ako sa dá nosiť počas tejto sezóny?

S priehľadným topom

Aj priehľadné topy si túto sezónu pýtajú pozornosť. Ich výhodou je, že sa dajú nosiť aj počas teplejších dní, ale aj to, že sa veľmi jednoducho vrstvia s inými kúskami. Doplňte takýto top svojou saténovou sukňou pre neopozeraný, trendy výsledok.

@mariaalia

 

S košeľou

Outfit hodný každej minimalistky. Doplňte saténovú sukňu košeľou a chic outfit je na svete. Pokojne choďte do monochromatickej, čierno-bielej kombinácie pre extra minimalistický efekt. Skvelými doplnkami sú napríklad zlaté šperky.

modedamour@modedamour 

S prúžkovaným tričkom

Look, ktorý v sebe nesie poriadnu dávku ležérnosti, no zároveň aj luxusu. Prúžkované tričko totiž evokuje „jachtovú“ módu a doslova nás pozýva snívať o letných plavbách na talianskom pobreží. V kombinácii so saténovou sukňou vytvoríte prudko štýlový outfit.

deborabrosa@deborabrosa 

S tričkom a koženou bundou

Tento outfit využijete počas jarných dní, kedy je počasie ešte premenlivé. Doplňte saténovú sukňu tričkom s potlačou a koženou bundou. Dosiahnete tak rebelský, no pritom veľmi trendy outfit, ktorý neprestane nikdy baviť.

annawinck@annawinck 

S topom s objemnými rukávmi

Objemné rukávy sú túto sezónu obrovským hitom. Nosia sa na topoch aj šatách. Vyskúšajte skombinovať takýto top so svojou obľúbenou saténovou sukňou. Vytvoríte tak moderne pôsobiaci, éterický a romanticky pôsobiaci look.

tylynnnguyen@tylynnnguyen 

S oversized sakom

Obľúbená kombinácia, ktorú využijete napríklad aj do práce. Ak sa bojíte saka so širokými ramenami, vyskúšajte klasickejší model s predĺženou siluetou. Pod sako môžete hodiť zaujímavú blúzku či sexi crop top.

maria bernad@maria_bernad 

S crop topom

Chic outfit, ktorý v nás evokuje parížske ulice, ale aj kalifornské pobrežia. Závisí to na tom, aký štýl topu zvolíte. Saténové či elegantnejšie kúsky dotvoria veľmi ženský look zatiaľ čo športovejšie crop tričko sa postará o ležérny street style outfit.

rocky barnes@rocky_barnes

Foto: Instagram

1695

Súvisiace články