Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. máj 2020

Cecilie Bahnsen x Charles & Keith: Must-have kolaborácia leta

Pokiaľ ste ešte nepočuli meno Cecilie Bahnsen, pripravte sa na to, že ho vbudúcnosti budete počuť často. Dánska dizajnérka si získala pozornosť nielen influenceriek, ale aj celého módneho sveta vďaka svojim éterickým dizajnom šiat, ktoré nastolili trend tohto leta.

Cecilie Bahnsen x Charles & Keith: Must-have kolaborácia leta

Pokiaľ ste ešte nepočuli meno Cecilie Bahnsen, pripravte sa na to, že ho v budúcnosti budete počuť často. Dánska dizajnérka si získala pozornosť nielen influenceriek, ale aj celého módneho sveta vďaka svojim éterickým dizajnom šiat, ktoré nastolili trend tohto leta. Teraz ku nim pridáva ladiace topánky v kolaborácii so značkou Charles & Keith.

Maxi dĺžka, objemné rukávy, prešívaná textúra a babydoll strih. To je základná charakteristika šiat z dielne Cecilie Bahnsen, ktorej dizajny ste už mohli zahliadnuť na obrovskom množstve influenceriek najmä zo Škandinávie. Miluje ich Veronika Heilbrunner, Pernille Teisbaek či Reese Blutstein. Žiadnemu z modelov nechýbajú prepracované detaily, dôkladne vybrané materiály vynikajúce svojimi štruktúrami a prekvapivé elementy, ktoré robia z jemne retro siluet moderné vychytávky. Keď sme sa dozvedeli o kolaborácii, ktorá dokonalo doplní tieto rozprávkové výtvory, naše srdcia zaplesali.

1  6 

V spolupráci so značkou Charles & Keith vznikla kolekcia 4 balerín, ktoré sú inšpirované siluetou topánok Mary-Jane (balerínky s remienkom cez priehlavok), a oblečené sú do typického materiálu, ktorý používa dizajnérka pri tvorbe svojich kolekcií- upcyklovaného, prešívaného saténu. „Mary-Jane topánky neboli v minulosti určené iba malým dievčatám. Až do začiatku 20.storočia ich nosili aj chlapci,“ povedala dizajnérka a dodala, že spolu so značkou Charles & Keith „vytvorili omnoho ženskejšiu a lady-like verziu týchto topánok.“ Pri vytváraní týchto kúskov pracovali s patchworkom a ručnými výšivkami, k čomu sa dizajnérka vyjadrila, že mala pocit akoby pretransformovala šaty do topánok.

3  7 

Výsledkom je kolekcia, ktorá pôsobí doslova nadpozemsky, nesie v sebe akýsi historický nádych, no pritom má veľmi výrazný, moderný dojem. Ideálne kúsky na nosenie nielen v kombinácii so šatami Cecilie Bahnsen, ale aj s letnými overalmi, mini šatmi či dokonca džínsami.

Cena jedného páru sa pohybuje od 215 do 299 libier a celá kolekcia je dostupná na stránkach Charles & Keith. 

CHARLES KEITH summer 20 Cecilie Bahnsen Collab launch collection web xl 05  5 

Foto: archív značiek

898

Súvisiace články