Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. máj 2020

Comfy & chic: Pohodlné jarné kúsky

Aj vy ste si veľmi rýchlo zvykli na domácu módu počas karantény? Vitajte vklube!

Comfy & chic: Pohodlné jarné kúsky

Aj vy ste si veľmi rýchlo zvykli na domácu módu počas karantény? Vitajte v klube! Pokiaľ sa nechcete tohto novo objaveného pohodlia vzdávať a zároveň chcete pôsobiť chic, poradíme vám, ktoré kúsky vám v tom pomôžu.

Oversized košeľa

Tento kúsok sa skutočne dá nosiť na najrôznejšie spôsoby. Ideálne sa dá skombinovať s džínsami aj s trendy širokými nohavicami, ale aj sukňami. Môžete ju zapnúť až po krk, rozopnúť a odhaliť zaujímavú spodnú bielizeň, alebo previazať v páse. Dokonca ju môžete použiť aj ako šaty! Nehovoriac o tom, že je to veľmi pohodlný kúsok.

@stephaniebroek

Maxi sukňa

Nič vám nedá ten pocit slobody ako sukňa či šaty. Cítite sa v nej voľne, no zároveň ste dôkladne zahalené, slušne oblečené a to navyše aj s poriadnou dávkou štýlu. Trendy sú jednofarebné modely, neutrálne farby, výrazné farby aj rôzne potlače.

monikh@monikh

Blúzka s nazberanými rukávmi

V prípade, že sa chcete cítiť ešte o niečo viac chic, no stále pohodlne a nenútene, stavte na výraznejší kúsok akým je napríklad blúzka s nazberanými, objemnými rukávmi. Okamžite celý outfit pozdvihne a krásne sa ladí s ležérnymi kúskami ako napríklad džínsy. Experimentátorky môžu vyskúšať aj kombináciu s teplákmi.

alyssainthecity@alyssainthecity

Kardigán

Ak sme vás doteraz nepresvedčili o tom, že kardigán je jednoducho must, tak vás už o tom nepresvedčí nikto. Kúsok, ktorý sa dá nosiť vždy a všade, so všetkým a na najrôznejšie príležitosti. Dá sa prehodiť cez šaty, hodí sa k džínsom, ladí aj so širokými nohavicami, zapadne do najnovších trendov aj do klasického šatníka.

hannahlewisstylist @hannahlewisstylist

Overal

Ďalší ležérny kúsok, ktorý za vás povie, že ste si dali na outfite záležať, no chcete sa cítiť pohodlne. Na trhu nájdete najrôznejšie varianty, od športových cargo až po zmyselnejšie zo saténu. Vyberať si môžete z dlhých aj krátkych rukávov, zo šortiek aj dlhých nohavíc.

weworewhat@weworewhat

Pletené tielko

Pletené tielko je v podstate letnou verziou obľúbeného chunky svetra. Ide o pohodlný, luxusne pôsobiaci kúsok, ktorý je však maximálne ležérny a pritom stále elegantný. Spoľahnúť sa naň môžete aj vtedy, keď neviete čo na seba.

shotfromthestreet@shotfromthestreet

Turistické sandále

Za tento trend bude túto sezónu ďakovať obrovské množstvo žien. Turistické, športové sandále sa totiž stali módnou vychytávkou, ktorú si zamilovali módne ikony po celom svete. Nosia sa so šatami, k šortkám aj dlhým nohaviciam, sú extrémne pohodlné a ideálne na nosenie počas celého leta.

chiaraferragni@chiaraferragni

Ľanové nohavice

Ľahké, vzdušné, pohodlné a veľmi chic. Kúsok, ktorý využijete v práci, ale aj počas voľného dňa v meste. Ľanové nohavice veľmi rýchlo prispôsobia svoju tvár podľa toho, čo od nich práve čakáte. Dokážu byť elegantné, ale aj športové a nenútené.

brittanybathgate@brittanybathgate

Foto: Instagram

918

Súvisiace články