Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. máj 2020

Ako sa fotia módne kampane v karanténe?

Keď sa svet uzatvoril do domácej karantény, znamenalo to okamžitú stopku pre všetky naplánované módne fotenia. Týkalo sa to samozrejme magazínov, fotenia editoriálov, propagačných materiálov akampaní.

Ako sa fotia módne kampane v karanténe?

Keď sa svet uzatvoril do domácej karantény, znamenalo to okamžitú stopku pre všetky naplánované módne fotenia. Týkalo sa to samozrejme magazínov, fotenia editoriálov, propagačných materiálov a kampaní. Avšak niektorí dizajnéri sa aj v tomto prípade vynašli a dokázali využiť svoju kreativitu. Vznikli tak módne kampane nafotené cez Facetime.

Jacquemus

Jednou z najväčších kampaní, ktorá vznikla cez Facetime bola práve pre značku Jacquemus. Okrem Belly Hadid v nej účinkujú aj iné modelky. Všetky pózovali zo svojho domova fotografovi Pierre-Ange Carlotti.

1  2 

Alexander McQueen

Značka Alexander McQueen sa v karanténe spojila s niekoľkými fotografmi v rôznych miestach na svete, ktorí nafotili tenisky Tread Slicks na najrozličnejších miestach, väčšinou doma alebo na vyprádznených miestach.

3  4 

Chromat x Reebok

Ak sa nedá fotiť so skutočnými modelkami, stačí sa obrátiť na tie virtuálne. Túto stratégiu zvolili značky Chromat a Reebok, ktoré predstavili svoju kolaboráciu prostredníctvom dvoch CGI modelov.

5  6 

Moschino

Jeremy Scott rozposlal špeciálne balíčky zaujímavým osobnostiam po svete. Po domácom stylingu a dôkladnom výbere lokality nasledovalo fotenie. Dámy dostali úplnú voľnosť vytvoriť outfity podľa seba, z čoho vyšla zaujímavá séria fotiek.

9  10 

Miu Miu

Značka Miu Miu vytvorila sériu autoportrétov, v ktorých hviedzi napríklad modelka Du Juan či módna redaktorka Harriet Verney. Na sebe majú samozrejme kúsky z dielne Miu Miu s vlastným stylingom. Každá fotka má svoj špecifický rukopis, ktorého cieľom bolo vytvoriť amatérsky dojem z fotografie.

11  12 

Gucci

Aj Alessandro Michelle sa chytil na predstavu fotenia v domácom prostredí. Mnohým modelkám a modelom tak zaslal rôzne kúsky z jarnej kolekcie a nechal ich pohrať sa so stylingom, výberom rekvizít či lokality. Vznikla tak veľmi unikátna séria fotiek.

15 13

Foto: Instagram

1221

Súvisiace články