Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. máj 2020

Sako na 5 spôsobov

Kúsok, ktorý počas jari doslova vládne našim šatníkom. Využiť sa dá na rôzne príležitosti, vstylingu ponúka nekonečné možnosti.

Sako na 5 spôsobov

Kúsok, ktorý počas jari doslova vládne našim šatníkom. Využiť sa dá na rôzne príležitosti, v stylingu ponúka nekonečné možnosti. Týchto 5 outfitov inšpirovaných prehliadkovými mólami počas jari zaručene vyskúšame aj my.

Na športový štýl

Pokiaľ ste si aj vy až príliš zvykli na domáce, športové oblečenie, vôbec sa ho nemusíte vzdávať ani v prípade, že už sa vraciate do práce. Pokojne športovými kúskami doplňte svoje sako. Mikina s kapucňou je veľmi populárnou voľbou ku saku, no trendy flísovou mikinou so zipsom celý look posuniete na nový level.

The Row SS20

So šatami

S minišatami, midi šatami aj s maxi šatami. Sako sa dá skutočne nosiť v kombinácii s akýmikoľvek dĺžkami, siluetami a štýlmi šiat. Našou obľúbenou voľbou na túto sezónu budú jemné, voľné a romantické šaty, ktoré ovládli prehliadkové móla a postupne aj ulice. V kombinácii so sakom im však dodáte na formálnosti, takže ani v práci nebudete pôsobiť ako z iného sveta. Pokojne takýto outfit zvoľte aj na prvé jarno-letné garden parties či oslavy.

Chloé SS20Chloé SS20

S bermudami

Toto bude náš go-to outfit keď sa už začne skutočne otepľovať. V bermudách zvládnete aj chladnejšie rána, no nebude vám horúco ani počas horúceho poobedia. Predĺžené sako v kombinácii s bermudami je veľmi chic voľbou, ktorá pôsobí sofistikovane a veľmi moderne. Krásne vynikne ak zvolíte neutrálne a prírodné tóny, no nemusíte sa báť ani kombinácii rôznych textúr a materiálov ako ľan, koža, bavlna a podobne.

Tibi SS20Tibi SS20

S džínsami

Ak milujete džínsy tak veľmi ako my, určite oceníte sako v kombinácii s džínsovými šortkami či klasickými, dlhými nohavicami. Toto nestarnúce duo je ležérne, nadčasové, ideálne na každodenné nosenie. Zachráni vás ak vás čaká pracovné stretnutie, ale aj náhodné stretnutie so známymi v meste. Ideálnym kúskom na doplnenie tohto outfitu je obyčajná biela košeľa.

Saint Laurent SS20Saint Laurent SS20

Vo výrazných farbách

Siahnite po farbách! Nič sa nepostará o wow efekt viac, ako správne zvolená, zaujímavá farba. Mandarínková je túto sezónu obrovským hitom a často sa páruje s ďalšou výraznou farbou- fuksiovou. Takýto outfit bude pôsobiť sviežo, šťavnato, no elegantný charakter saka sa postará o zachovanie sofistikovanosti outfitu.

Gabriela Hearst SS20Gabriela Hearst SS20

Foto: Getty

1145

Súvisiace články