Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. máj 2020

Must-have kúsky na jar

Ak plánujete svoj jarný či letný šatník dopĺňať, máme pre vás 12 tipov. Do týchto kúskov sa túto sezónu oplatí investovať, mnohé znich sú nadčasové ajednoducho kombinovateľné medzi sebou.

Must-have kúsky na jar

Ak plánujete svoj jarný či letný šatník dopĺňať, máme pre vás 12 tipov. Do týchto kúskov sa túto sezónu oplatí investovať, mnohé z nich sú nadčasové a jednoducho kombinovateľné medzi sebou.

Biele maxi šaty

Éterické, splývavé, jemné šaty budú obrovským hitom túto sezónu. Čo je skvelé je, že takýto kúsok je nadčasový a určite ho využijete počas dlhých nasledujúcich rokov. Stavte na jemné, prírodné materiály, ktoré podčiarknu ich atmosféru.

@stephaniebroek

Náš tip:

hmH&M

Bermudy

Ak ste na tento trend nenabehli ešte v minulej sezóne, teraz máte opäť šancu. Bermudy sú ideálna dĺžka, v ktorej sa môžete pokojne vydať aj do práce, sú elegantné a ľahko sa kombinujú.

chrissyford@chrissyford

Náš tip:

NanushkaNanushka

Prútená kabelka

Prírodné textúry, neutrálne tóny budú dominovať jarno-letnej móde. Práve preto bude jedným z najväčších must-haves prútená kabelka, ktorá prinesie dovolenkovú atmosféru do našich šatníkov.

 jessicaskye@_jessicaskye

Náš tip:

Screenshot 2020 05 19 at 11.49.07Mango

Háčkované kúsky

Do módy sa vracajú aj háčkované kúsky, ktoré vnesú do šatníkov retro hippie atmosféru. Pokojne siahnite po háčkovaných topoch, šatách či v lete dokonca aj po plavkách. Takýto kúsok sa navyše krásne kombinuje s džínsovinou aj s ľanom.

annelauremais@annelauremais

Náš tip:

Screenshot 2020 05 19 at 11.49.30Mango

Oranžová

Výrazná, energická oranžová je presne to, čo potrebuje každý šatník po náročnom období. Krásne rozjasní akýkoľvek outfit, podčiarkne opálenie, ale vynikne aj na bledej pokožke. Ideálne je kombinovať ju s fuksiovou

matildadjerf@matildadjerf

Náš tip:

JacquemusJacquemus

70’s okuliare

Po miniatúrnych matrixových okuliaroch sa opäť vraciame ku retro trendu oversized siluetám a lá 70’s. Doplňte ich háčkovaným kúskom alebo bielym maxišatám pre dokonalý letný look.

jen wonders@jen_wonders

Náš tip:

HM2H&M

Rebrované tielko

Klasika, ktorú sa oplatí mať šatníku vždy, za každých okolností. Hodí sa skutočne ku všetkému a poslúži pri rôznych príležitostiach. Doplniť ho môžete ku sukniam aj nohaviciam a krásne dopĺňa aktuálne trendy aj nadčasové klasiky.

ch.phr8ph@ch.phr8ph

Náš tip:

The Line by KThe Line by K

Športové sandále

Aby sa nezabudlo na športové trendy, v zozname máme turistické sandále. Tento pohodlný, športový kúsok si obľúbilo množstvo módnych ikon, ktoré ich nosia v kombinácii so šatami, šortkami či nohavicovými kostýmami.

honeybelleworld@honeybelleworld 

Náš tip:

PradaPrada

Nazberané rukávy

Ak ste skôr na romantiku, jemnosť a ženskosť, určite doplňte svoj šatník o topy či šaty s krásne nazberanými rukávmi. Tento trend nádherne vynikne v bielej, no pokojne môžete siahnuť aj po iných farbách, napríklad pastelových.

laurencrowe88@laurencrowe88

Náš tip:

HM3H&M

Šatka

Ďalším populárnym kúskom, ktorý vyťahujeme z archívov je šatka do vlasov. Nesie v sebe nostalgiu 60.rokov, pôsobí jemne rebelsky a bohémsky, no na druhej strane je nesmierne chic. Doplňte ju pokojne oversized slnečnými okuliarmi.

michellemdriscoll @michellemdriscoll

Náš tip:

MangoMango

Hrubá retiazka

Hrubé retiazky neprestávajú dominovať šatníkom a outfitom módnych influenceriek. Dopĺňajú nimi minimalistické a monochromatické outfity, čím im dodávajú na modernom duchu a špecifickom charaktere.

cassdimicco@cassdimicco

Náš tip:

TopshopTopshop

Šiltovka

Nahradíme túto sezónu elegantné klobúky športovými šiltovkami? Zatiaľ to tak vyzerá pretože influencerky čoraz častejšie siahajú práve po tejto pokrývke hlavy. Avšak nedopĺňajú nimi len športové outfity, ale aj tie elegantnejšie.

anoukyve@anoukyve

Náš tip:

Reebok x Victoria Beckham

Foto: Instagram

1431

Súvisiace články